קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

גויאבה-מאפי גבינת שמנת

גויאבה-מאפי גבינת שמנת
מאפי גבינת גויאבה-שמנת עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 243 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. אם יש לך גבינת שמנת, חלמון ביצה, ממרח גויאבה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו גויאבה-מאפי גבינת שמנת, Guavan ומאפי גבינת שמנת, ו Guavan ומאפי גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה קטנה, לטאטא את חלמון הביצה עם החלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
על משטח עבודה מקומח קלות, לפתוח את בצק עלים לחתוך אותו 6 ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
4
מעבירים את הריבועים לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
חותכים את הדבק גויאבה לתוך 6 חלקים שווים כף על חצי של כל ריבוע מאפה. למעלה עם גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
גויאבהגויאבה
6
מברשת את הקצוות מאפה עם כמה לשטוף את הביצה. מקפלים את הבצק על המילוי כדי ליצור מלבנים וללחוץ את הקצוות עם מזלג. להכניס למקרר במשך 15 דקות, עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מברישים את המאפים בשטיפת הביצים הנותרת ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
אופים במרכז התנור במשך 30 דקות, מסובבים את המחבת מלפנים לאחור באמצע, עד שהמאפים מוזהבים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בואו להתקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.