ניתן להכין את המתכון של גולאש חזיר הונגרי תוך כ-55 דקות . בבמנה עיקרית זו יש 593 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -46 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תפוחי אדמה, כרוב כבוש, פלפל ובצל. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופאי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 51% , וזה די טוב. גולאש חזיר הונגרי , גולאש הונגרי I וגולאש הונגרי I דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בתנור הולנדי משחימים בשר חזיר בשמן על אש בינונית. מערבבים פנימה בצל; מבשלים עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את המרק, הפפריקה, זרעי הקימל, המלח והפלפל; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהחזיר רך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
זרעי קימל
נוזל-אונקיות מים טריים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
להוסיף כרוב כבוש; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
5
מערבבים קמח ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך תערובת חזיר. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
שיראז, ריוחה וצווייגלט הן אפשרויות נהדרות עבור גולאש. אמנם יין אדום הונגרי יתאים, אבל המלצנו על כמה יינות אדומים שקל יותר למצוא שיעבדו יפה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Kilikanoon Covenant Shiraz. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-22 דולר.
אמנת קיליקאנון שיראז
האמנה של 2008 היא בצבע אדום בוהק עם גווני ארגמן צעירים. האף מדיף תווים של ליקוריץ, טחינת קפה וזיתים שחורים מלוחים, נשואים עם פחם אלון צרפתי חריף. ניחוחות כהים ומתובלים עוברים בצורה מרשימה לחיך. תחושת הפה והמרקם הבלתי חלקה שלו משתלבים בצורה מפתה עם האלון כדי לספק גימור מתמשך ומעודן.