גזירי Linzer
מגזרות Linzer דורשות כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 24 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. אם יש לכם אגוזי לוז חלוקים וקולים, אבקת אפייה, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), מגזרות פינגווינים, ו נתחי עוגיות זנגביל. (מתכונים דומים).
הוראות
דופק את אגוזי לוז ו 1/8 כוס סוכר מגורען במעבד מזון עד הקרקע דק.
מעבירים לקערה ומקציפים בקמח, אבקת אפייה, קינמון, מלח וציפורן.
לנצח את החמאה ואת הנותרים 1/8 כוס סוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר עד רכות. מקציפים את הביצה, וניל וגרידת לימון. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח ומערבבים עד רק בשילוב. מחלקים את הבצק לשניים, לשטח כל חצי לדיסק 5 אינץ ' ולעטוף בניילון נצמד. מקררים עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרדדים כל דיסק של בצק בין 2 גיליונות של נייר קלף ל 1/8 אינץ ' עבה. להכניס למקרר עד המשרד, כ -20 דקות.
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
חותכים כוכבים או עצים באמצעות חותך עוגיות 2 אינץ 'ומניחים אותם 1 אינץ' בנפרד על גיליונות אפייה מוכן.
לגזור את המרכזים של מחצית העוגיות באמצעות חותכי קטן יותר. להכניס למקרר 10 דקות. אסוף מחדש את השאריות רק פעם אחת וחזור. (מקררים את הבצק אם הוא רך מדי.)
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
אופים עד העוגיות הן חום זהוב בקצוות, 12 עד 15 דקות.
בואו מגניב 2 דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר מתלה.
אבק עוגיות לגזור בנדיבות עם הסוכר ' ממתקים.
מורחים על 1 כפית שימורים על החלק התחתון של כל עוגייה, ואז כריך עם עוגיות לחתוך. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.