גזר לבן מטוגן עם סירופ מייפל ופקאן
גזר לבן מטוגן עם סירופ מייפל ופקאן נטול גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, ראשוני וידידותי לפודמפ ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 227 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו מלח, זרעי כוסברה טחונים, חצאי פקאן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פטרניפים דביקים מזוגגים מייפל עם אגוזי פקאן, לפת מזוגגת ופטרניפ עם סירופ מייפל, ו צלי פטרניפס עם סירופ מייפל ורוזמרין.
הוראות
מחממים חמאה סיר קטן על אש בינונית-גבוהה. כשהחמאה נמסה ומתחילה להשחים, מוסיפים את הפקאנים, הכמון והכוסברה. מערבבים את אגוזי הפקאן ו" צולים " אותם עם התבלינים למשך דקה.
מוציאים את הפקאנים מהתבנית ומניחים בצד.
מוסיפים את סירופ המייפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים לרתיחה ומבשלים 5 דקות; מסירים מהאש ומניחים בצד.
מניחים את הפטרניפס במחבת גדולה ומכסים במים. מביאים לרתיחה, מצמצמים לרתיחה ומבשלים את הפטרניפס 15 עד 20 דקות או עד שהפטרניפס רך כשהוא מנוקב בקצה הסכין. הערה: לעתים קרובות אני מוצא שמתכונים לא נותנים לי מספיק נוזלים לעבוד איתם. פטרניפס יכול להשתנות בגודלו, לכן אל תהסס להוסיף נתז מים לסיום תהליך הבישול, במידת הצורך.
מסננים את כל הנוזל שנותר.
מפזרים את הפטרניפס במלח וזורקים עם תערובת סירופ מייפל שמורה ופקאן מתובל.