גזר מוקרם
גזר מוקרם עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פלפל טחון, גזר, גבינה מעובדת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: גזר מוקרם, גזר מוקרם, ו תפוחי אדמה וגזר מוקרמים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים גזר באוניית קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, ולכסות. מבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 6-10 דקות.
ניקוז. בינתיים, בקערה קטנה לשלב קרקרים כתושים עם 1 כף מרגרינה מומסת.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
במחבת בינונית על אש נמוכה, מחממים את 2 כפות הנותרים של מרגרינה ובצל מטגן עד למכרז. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. מבשלים במשך כמה דקות, ערבוב כדי למנוע בראונינג. בהדרגה לשפוך חלב, ערבוב כל הזמן. להגדיל את החום בינוני ומבשלים עד מבעבע מעובה.
מוסיפים גבינה ומערבבים עד חלקה. מקפלים פנימה גזר.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 9x12 אינץ ומפזרים תערובת פירור.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, או עד חום מבעבע וזהוב.