גזר קארי ומרק מולים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל גזר קארי ומרק Mussel. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם חמאה, מים, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: מרק מולים ברוטב קארי ובטרנוט סקווש, צלי פירות ברוטב קארי, ו Cried Mussel Pilaf.
הוראות
בסיר גדול, להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל והגזר; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות.
מוסיפים את אבקת הקארי ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את המרק והמים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים עד הגזר רך, על 10 דקות.
זרוק כל מולים שבורים או לא מהדק לסגור כאשר טפח.
שים את היין ואת המולים בסיר נירוסטה גדול. מכסים ומביאים לרתיחה. לבשל, לנער את הסיר מדי פעם, רק עד המולים לפתוח, על 3 דקות.
הסר את המולים הפתוחים. המשך להרתיח, לחשוף את הסיר במידת הצורך כדי להסיר את המולים ברגע הפגזים שלהם לפתוח. תשליך כל דבר שלא נפתח. כאשר המולים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להסיר את כל אבל שנים עשר מהם מהקונכיות שלהם, מחזיק אותם מעל הסיר כדי לתפוס את כל המיצים.
מחית חצי תערובת הגזר בבלנדר או מעבד מזון. תחזיר את המחית לסיר המרק ותערבב במלח. בזהירות לשפוך את הנוזל mussel-בישול לתוך המרק, משאיר כל חצץ בתחתית הסיר.
מוסיפים את המולים הפגועים למרק ומבשלים על אש נמוכה רק עד שהתחממו, על 1 דקה.
מגישים את המרק עם מולים שמורים בשריון שלהם.
המלצת יין: הבחירה המושלמת עם תבליני קארי היא יין לבן חומצי מרענן. נסו בקבוק יין פירות הים הקלאסי, Muscadet de Svre-et-Maine מעמק לואר בצרפת.