גזר קלוי ודלורית דלעת קנלוני
גזר קלוי וקנלוני דלעת צלוי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, ציר עוף, פסטה מרובעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דלעת סקווש תפוחי אדמה cannelloni, סלט דלעת וגזר קלוי עם ירקות מעורבים, צ'דר חריף במיוחד ופיננוטים, ו סקווש ממולא Cannelloni עם רוטב שאלוט צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
על גיליון אפיית nonstick גדול, rimmed, לזרוק את הגזרים ודלעת עם שום, טימין ו 1 כף שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. צולים את הירקות במשך כ -20 דקות, משליכים פעם או פעמיים, עד הזהב במכרז. הנמך את התנור ל-35
מעבירים את שיני השום לקערה קטנה ומועכים אותם עם החלק האחורי של מזלג. לגרד את הירקות הנותרים לתוך קערה בינונית לרסק אותם גס. מערבבים 1/4 כוס גבינת פרמזן ואגוז מוסקט לתוך הירקות הפירה. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן עד מנצנץ.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום גבוה בינוני, מתערבבים לעתים קרובות, עד שמתרככים, כ -5 דקות.
מוסיפים את מניית העוף והשוויצרית ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהירוקים רכים והנוזל במחבת הצטמצם לכמה כפות, כ -10 דקות. מערבבים את השום המעוך ומתבלים במלח ופלפל. תתחמם.
ממיסים את החמאה במחבת קטנה.
מוסיפים מחצית העלים מרווה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד פריך, על 2 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח. חזור עם עלי המרווה הנותרים.
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את יריעות הפסטה ומבשלים עד למכרז, כ 4 דקות.
מסננים ומנערים כל עודף מים.
הניחו כל גיליון על משטח עבודה והתייבשו. כף 2 1/2 כפות של גזר מחית ודלעת למרכז של כל גיליון פסטה.
מגלגלים את הפסטה סביב המילוי כדי ליצור יומני רישום.
מניחים את הקנלוני, צד התפר למטה, בתבנית אפייה קטנה.
מברשת קלות עם מים ומפזרים עם הנותרים 2 כפות של גבינת פרמזן.
אופים את הקנלוני במשך כ 5 דקות, או עד הזהב מחומם דרך. כפית chanterelles ו chard במרכז צלחות גדולות העליון עם cannelloni.
מקשטים עם עלי מרווה פריכים ומגישים.