תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מעורב אגוז דבש בקלוין. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 96 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. לכו לחנות ותרימו ציפורן טחון, מיץ לימון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בקלאווה עם סירופ דבש, בקלאווה עם סירופ דבש, ו בקלאווה עם הל, דבש ופיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים את התאנים חתוכות לקוביות ברום בקערה גדולה לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מורחים את האגוזים והשקדים על תבנית אפייה וטוסט עד כהה וריחני, על 8 עד 10 דקות. מגניב. לזרוק את האגוזים, שוקולד, סוכר, ותבלינים עם התאנים והרום.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
( 23)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
צ'יפס קינמון וייטנאמי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
למריחה על טוסט אם רוצים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
להביא את החמאה לרתיחה על אש נמוכה. דלגו וזרקו את מוצקי הקצף העולים למעלה עד שהחמאה תתבהר, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
5
חמאה קלה 16 1/2 על ידי 11 1/2 אינץ ' גיליון פאן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הסר את הפילו מהחבילה, פרוש ושכב אותו על הדלפק ליד המחבת ולכסות במגבת מטבח.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
שכב 1 גיליון של פילו על המחבת מברשת קלות עם חמאה. חזור עם 11 גיליונות נוספים של פילו עובד במהירות ושמירה על פילו מכוסה, כפי שאתה להרכיב את בקלאווה. פיזור 1/3 של תערובת האגוזים (כ 1 1/2 כוסות) באופן שווה על פני השכבות של פילו. חזור 2 פעמים נוספות ומעל עם 12 גיליונות הנותרים של בצק. בזהירות, לחתוך 3/4 של הדרך דרך פילו ומילוי אגוז לעשות על 96 (1 1/2 אינץ') ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
אופים את בקלאווה עד חום בהיר מבושל דרך, על 1 שעה. להעלות את הטמפרטורה ל 450 מעלות F ואופים עד פריך הזהב, על 5 עד 8 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
מחממים את הסוכר, הדבש והמים בסיר על חום גבוה עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את מיץ הלימון ושופכים בזהירות את הסירופ החם על הבקלאווה האפויה, מקפידים להיכנס לכל החתכים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
להתיז תמצית וניל
3
בואו מגניב. להשלים את הקיצוצים שנעשו מראש בקלאווה לשרת עם קצת דבש טפטף על גבי.