גיא מבשל עם ילדים: חזה עוף תפוח חמוציות של מיקאלה
בחור מבשל עם ילדים: חזה עוף תפוח חמוציות של מיקאלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 65 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 1213 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח, ציר עוף, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב התפוח הירוק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללחם התפוחים הזה יש טעם של פאי תפוחים. כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו גיא מבשל עם ילדים: חלציים חזיר של ג'סי עם רוטב תפוחים, גיא מבשל עם ילדים: E. J. והפסטה של גיא, ו גיא מבשל עם ילדים: כריך פסטו ומוצרלה של דאנקן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני, מוסיפים 2 כפות חמאה ומאפשרים להמיס. כאשר החמאה נמסה מבעבעת, מוסיפים את התפוח הקצוץ. מערבבים את מיץ לימון ודבש עם מרית כדי מעיל התפוחים. המשך לבשל עד התפוחים הם זהובים, ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות. (אם התפוחים מקבלים חום מדי, להסיר מהחום ולהניח בצד).
במחבת גדולה נוספת על חום בינוני-גבוה, מוסיפים 2 כפות חמאה ומאפשרים להמיס. בעוד החמאה נמסה, מערבבים יחד את הקמח, 2 כפיות מלח והפלפל בקערה גדולה. לדלות את שדי העוף בתערובת הקמח עד מצופה היטב. בזהירות למקם את העוף חפר לתוך מחבת מחומם וחום בכל צד, על 5 דקות לכל צד.
הסר את חזה העוף לתבנית אפייה או לתנור-צלחת התחממות בטוחה ומכסה בנייר כסף. תניח בצד.
באותו מחבת סאוט, להוסיף את ציר עוף ומיצי תפוחים חמוציות כדי deglaze את המחבת.
להוסיף את הנותרים 1 כפית מלח לתערובת, לטאטא לשלב. אפשר לרוטב להפחית עד שהוא מגיע עקביות רוטב חום עבה נחמד, 35 עד 40 דקות.
מוסיפים את התפוחים המבושלים לרוטב המעובה ומקציפים ב-2 כפות החמאה הנותרות.
מוסיפים את חזה העוף המבושל לתפוחים ורוטב, כדי לחמם בקצרה (כ 1 דקה). צלחת חזה עוף, למעלה עם תפוחים ורוטב ומפזרים פטרוזיליה.