גיוזה צמחונית עם רוטב טבילה חריף
גיוזה צמחונית עם רוטב טבילה חריף עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 132 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם בצל ירוק, ג'ינג'ר, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו רוטב טבילה של גיוזאן או סיר, סקאלופ ותירס גיוזה עם רוטב טבילה סמבל, ו גיוזה צמחונית (פוטסטיקרים) (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת רוטב, שלבו 4 מרכיבים ראשונים; מניחים בצד.
להכנת עטיפה, כף קלות קמח לכוסות מדידה יבשות; מפלסים בעזרת סכין.
שלב קמח ומים בקערה. הופכים את הבצק למשטח מקומח; ללוש 5 דקות. מכסים בצק; תנו לנוח 30 דקות.
להכנת המילוי מחממים מחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים פטריות; מבשלים 3 דקות או עד שהלחות מתאדה, תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים כרוב; מבשלים 3 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב תדיר. מערבבים פנימה 2 כפות בצל ירוק ו -6 המרכיבים הבאים (2 כפות בצל ירוק דרך שום); מבשלים 2 דקות.
מחלקים בצק ל -4 מנות שוות.
מגלגלים כל מנה לחבל בעובי 1 אינץ'.
חותכים כל חבל ל 12 חלקים שווים. מעצבים כל חתיכת בצק לכדור.
מגלגלים כל כדור לעיגול בגודל 4 אינץ ' על משטח מקומח (מכסים עיגולים במגבת לחה למניעת ייבוש).
עבודה עם 1 עטיפה בכל פעם, כפית 2 כפיות פטריות תערובת לתוך מרכז של עטיפה. מקפלים לשניים. קפלו את קצה העטיפה העליון במרווחים של 1/2 אינץ ' ליצירת קפלים, ולחצו על הקצה התחתון כדי לאטום.
מניחים כופתאות, דפנות קפלים כלפי מטה, על תבנית אפייה גדולה מאובקת בקמח; מכסים באופן רופף במגבת כדי למנוע ייבוש.
מרפדים כל שכבה של ספינת קיטור במבוק 2 שכבות (10 אינץ') עם 3 עלי חסה. מסדרים 6 כופתאות, 1 אינץ ' זה מזה, בכל סל קיטור. שכבות ערימה; מכסים במכסה ספינת קיטור.
מוסיפים מים למחבת גדולה לעומק של 1 אינץ'; מביאים לרתיחה.
מקום ספינת קיטור במחבת, כופתאות קיטור 5 דקות.
הסר כופתאות מספינת הקיטור. חזור על התהליך עם חסה הנותרים כופתאות.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים 12 כופתאות; מבשלים 1 1/2 דקות מכל צד או עד להשחמה. חזור על ההליך 3 פעמים עם יתרת השמן והכופתאות.