גילגולי כרתים: Skaltsounia
גילגולי כרתים: ייתכן ש-Skaltsounia היא רק מנת הצד שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם אגוזי מלך, חמאה, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה די גרוע. נסו Cretan Dakos-Koukouvagia (Owl), פאי בשר כרתים – Kreatotourta, ו קריצ'יקו בורקי-כרתים בורקי! (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים את החמאה עד שהיא קלה. מקציפים את חלמוני הסוכר והביצה ומתמזגים היטב. מוסיפים בהדרגה את הקמח עד שהוא חלק ורך.
מוסיפים עוד קמח במידת הצורך.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
בקערה קרם יחד פטה, מסקרפונה, וביצים.
מוסיפים את האגוזים, גרידת תפוז, נענע, וחמאה ומערבבים היטב. תניח בצד.
מרדדים בצק על לוח מקומח לחתוך בצק לתוך סיבובים 3 אינץ'. קח 1 כף של התערובת ולמקם אותו במרכז המעגל. להרטיב את הקצוות ולהתקפל לחצי ירח. לאטום היטב.
העברה לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות. כאשר מגניב, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.