קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

גירול

גירול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל גירול. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 888 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך זיתים, כמון טחון, טלה טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גירול.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. בשר חום עם שום, בצל, אורגנו, כמון, מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף. כאשר הבשר כמעט נעשה, מוסיפים פטרוזיליה ומבשלים עד הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
3
הסר תערובת מחום ולאפשר להתקרר.
4
מגלגלים בצק פיצה לתוך מלבן (כ -18 אינץ 'על ידי 12 אינץ'), עם הצד הארוך פרוש משמאל לימין מולך.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
פרוש גבינת פטה, קישואים וזיתים שחורים באופן שווה על הבצק, ומשאיר 3 סנטימטרים מקצוות הקרום חשוף.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מורחים את תערובת הבשר המקורר על החלק העליון, עדיין משאירים קצוות של בצק חשופים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
החל מהקצה הקרוב ביותר אליך, להפשיל את כל העניין עד שהוא כל מגולגל. אתה יכול לעשות זאת על ידי שימוש בקצה החשוף של הבצק בסוף כמו 'רצועה' כדי להיצמד לגלגל ולאטום אותו, לוודא ששני הקצוות נלחצים ואטומים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מפזרים אבקת שום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות. לאחר מכן, להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך כ 30 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד