גלגלי נקניקיות עם רוטב עשבי תיבול היא תוספת ל-7 סועדים. מנה אחת מכילה 383 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פתיתי פטרוזיליה, סודה לשתייה, נקניקיית חזיר בתפזורת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -55 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42% . ציון זה די טוב. מתכונים דומים: גלגלי נקניקיות פפריקה פרמזן , ביסקוויטים מחיטה מלאה ורוטב נקניקיות עוף , וסטייק בקר עם רוטב ירקות .
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים פנימה 2 כפות חמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים פנימה חלב חמאה. על משטח מקומח, מרדדים או לוחצים את הבצק למלבן בגודל 35 ס"מ על 25 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
בין שני גיליונות נייר שעווה, גלגלו או טפחו על הנקניקייה למלבן בגודל 35 x 20 ס"מ. קלפו צד אחד של נייר השעווה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
הניחו את צד הנקניקייה על גבי הבצק. קלפו את שארית נייר השעווה. החלו מהצד הארוך המכוסה בנקניקייה, גלגלו את הבצק בצורת ג'לי רול; צבטו את התפר לאיטום. עטפו בנייר שעווה. הכניסו למקרר למשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
הסר את נייר השעווה; חתוך את הגליל לפרוסות בעובי 2.5 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
הניחו את התבנית, כשהצד החתוך כלפי מטה, בתבנית אפייה בגודל 33 x 23 ס"מ, מצופה בתרסיס שמן.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
אפו ב-400 מעלות צלזיוס במשך 30-35 דקות או להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
לרוטב, מניחים את יתרת הקמח בסיר. מוסיפים בהדרגה את חצי חצי, ציר, פלפל, פתיתי פלפל ואת יתרת העירית, הפטרוזיליה והטרגון עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד להסמכה. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את יתרת החמאה.