גלגלי סטייק
Steak Pinwheels לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 286 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטרוזיליה, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 50% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: שבבי סטייק פלנק , שבבי סטייק ממולאים ושבבי סטייק תרד .
הוראות
משטחים בשר בקר ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את השמן, החומץ, רוטב ווסטרשייר, התיבול האיטלקי, אבקת השום וכפית כל מלח ופלפל; להוסיף סטייק. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 8 שעות או לילה.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מערבבים את הגבינה, השום, הבצל, הפטרוזיליה ושאר המלח והפלפל; מפזרים מעל סטייק עד 1 אינץ' מהקצוות.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד ארוך; קשירה עם חוט מטבח ב-1-in. מרווחים. הכנס שיפוד לכל חלק במקום שבו הוא קשור.
חותכים ל-1-1/4-in. לחמניות.
בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים על אש בינונית במשך 6-8 דקות מכל צד עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. Argyle Reserve Pinot Noir עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![ארגייל רזרב פינו נואר]()
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת של ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק מתחת למכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator