גלידה בשוקולד פריך-קונוסים קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידה קונוסים שוקולד קוקוס פריך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 10 . זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם שוקולד מריר, ביצים, גלידת דולצ'ה דה לה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, ריקוטן וגביעי גלידת שוקולד צ'יפס, ו גביעי גלידה טבולים שוקולד מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
לעקוב אחר מעגל 6 אינץ ' על 5 גיליונות נפרדים של נייר קלף. להפוך את הסדינים מעל ומברשת חמאה בתוך הסיבובים ו 1 אינץ ' מעבר החישוקים לייחס. טופס גיליון 12 אינץ 'של רדיד לתוך קונוס ארוך 6 אינץ'. לעטוף גיליון נוסף של נייר סביב קונוס כדי להחליק את פני השטח.
במעבד מזון, לעבד את הקוקוס עד בסדר.
מוסיפים את הסוכר, הביצים ו 1 כף של חמאה מומסת; תהליך עד הבלילה משולבת.
הגדר 1 של גיליונות מוכן של קלף על תבנית אפייה. כף 1 1/2 כפות של הבלילה על הסיבוב בחמאה. באמצעות מרית אופסט, להפיץ את הבלילה לקצה המעגל בשכבה דקה ואפילו.
אופים את tuile במשך 6 דקות, או עד הזהב בכל רחבי.
מיד להעביר את נייר הקלף אל משטח עבודה. בזהירות לגלגל את tuile סביב קונוס רדיד אלומיניום, לחיצה עליו לתוך צורה קונוס; תן מגניב במשך 1 עד 2 דקות לפני הסרת קונוס רדיד מתוך tuile. חזור עם הבלילה הנותרת, באמצעות כל פיסת נייר קלף פעמיים וחמאה את הסיבובים בין קבוצות.
באמצעות מברשת מאפה קטנה, מעיל החלק הפנימי של כל קונוס עם שוקולד נמס.
מברשת את השפה החיצונית של החרוט עם רצועת 1/2 אינץ ' של שוקולד נמס.
מעבירים את קונוסים לתבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה וצינה עד סט. מלא עם כפות גלידה ומגיש בבת אחת.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "