גלידה, סורבה ו Terrine Froyo
מתכון ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מגיש 20 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. לכו לחנות ותביאו סורבה דובדבנים, גלידה, פיסטוקים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו סורבה וטרין גלידה עם קומפוט אוכמניות, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו טרין גלידת Spumoni (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9-by-5-מחבת כיכר אינץ עם ניילון נצמד, משאיר כמה סנטימטרים של overhang בכל רחבי. באמצעות מספריים, חותכים את הקרטון מגלידת הפיסטוק וחותכים את הגלידה ללוחות בעובי 1/2 אינץ'. ארוז את הלוחות לתוך מחבת כיכר, לחיצה למלא את כל הפערים. להקפיא עד המשרד, כ -10 דקות. חזור עם סורבה עבור השכבה האמצעית ולאחר מכן יוגורט קפוא עבור השכבה העליונה, הקפאת טרין במשך 10 דקות בין שכבות. לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף על גבי טרין, לקפל את לעטוף התלויים מעל להקפיא עד המשרד, על 1 שעה.
Unmold terrine ולהעביר מגש.
מגישים את הטרין בפרוסות ומפזרים פיסטוקים.