גלידה קלה ללא חלב, מוגשת רכה או קפואה
זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. מתכונים דומים: עוגת גלידה ריבס ללא חלב, עוגיות מנטה אבוקדו רך לשרת גלידה (ללא גלוטן, טבעוני, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד.
הוראות
שלב את החומרים ו נטישה בגלידה maker.At בשלב זה, זה יהיה לשרת רך. אתה יכול כפית אותו לתוך מיכל בטוח מקפיא מקורר, לכסות, להקפיא במשך 3 שעות עבור ארוז קשה. אם זה מגדיר יותר מדי, לתת מיכל לשבת בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות לגלידה כדי לרכך קצת.בצע את ההוראות לעיל, אבל לשרת באופן מיידי ולא הקפאה, או ... להקפיא ליקר לתוך מגשי קוביית קרח.לקפוץ לתוך מעבד מזון או בלנדר במהירות גבוהה ולתת לשבת במשך 10 עד 20 דקות כדי לרכך.להתמזג עד חלקה, שמנת, ורך לשרת עקביות.כף או צינור לתוך מנות הגשה.בצע את הרך
תגיש הוראות, אבל תן לקוביות לשבת עוד קצת לפני המיזוג, או ... אם ההגשה הרכה שלך מתחילה להתמוסס, תמזג אותה לזמן קצר ושמור אותה כקצף.