קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלידות פאי תפוחים עם רסיסי צ'דר

גלידות פאי תפוחים עם רסיסי צ'דר
אם יש לכם מלח כשר, חמאה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו גלידות פאי תפוחים עם רסיסי צ'דר, עוגת תפוחים עם קרום צ'דר, ו פשטידת תפוחי צ'דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
במעבד מזון, לשלב את הקמח עם 1/4 כפית מלח כשר. לגרר בגסות את החמאה הקרה למעבד המזון. דופק עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיף את גבינת צ ' דר גרוסה ודופק פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
4
מוסיפים את המים הקרים ואת חומץ סיידר הדופק רק עד הבצק הוא רטוב באופן שווה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה ללוש עד שזה פשוט מגיע יחד. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומקררים לפחות 20 דקות או עד שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לכיכר 9 אינץ ' ומעבירים לסדין האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
אופים במשך כ 40 דקות, עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
בואו מגניב.
8
במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את התפוחים וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
10
מוסיפים את הסוכר המגורען, סוכר חום בהיר, קינמון ואגוז מוסקט ומתבלים קלות עם מלח. מבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התפוחים רכים ושקופים, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מוסיפים 1/2 כוס מים למחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הסר מהחום.
13
העברת מחצית התפוחים לבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה. לגרד את מחית לתוך קערה להקפיא עד שהוא קר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
14
לרכך את פרוזן יוגורט מעט ולהעביר אותו לקערה גדולה. מקפלים את מחית התפוחים הקרה להקפיא עד פרוזן יוגורט הוא מוצק, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
מחית תפוחיםמחית תפוחים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
15
סקופ פרוזן יוגורט לתוך 8 קערות העליון עם תפוחים מרוסקים. לשבור את קרום צ ' דר לרסיסים גדולים ומגישים עם הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)