גלידות קפה וייטנאמיות עם שברי בוטנים כתושים
גלידות קפה וייטנאמיות עם שברי בוטנים כתושים יכול להיות רק ויאטנמית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1191 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בוטנים קלויים, שמנת כבדה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו גלידות קפה עם קרמל חמאת בוטנים מומלח, גלידת אוכמניות מרוסקת עם רוטב קרמל, ו גלידות קרמל, תפוז, ותמרים עם פיסטוק פריך (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים קלות תבנית אפייה. בסיר קטן, לשלב 1 כוס הסוכר עם המים ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ללא הפרעה, עד צורות כרמל ענבר, כ -12 דקות.
הסר את הסיר מהחום ומערבבים את הבוטנים הקלויים, קינמון ומלח עד הבוטנים מצופים באופן שווה. לגרד את תערובת הקרמל על גיליון אפייה מוכן להתפשט בשכבה אפילו.
תנו לעמוד עד השברירי הוא קשוח, כ -20 דקות.
לשבור 4 חתיכות בגודל בינוני של בוטנים פריכים.
מניחים את השברירי הנותרים בשקית ניילון resealable לגלגל עם מערוך למחוץ את השביר לחתיכות קטנות.
בקערה בינונית, לטאטא את חלב מרוכז ממותק עם קפה נמס מומס. בקערה בינונית אחרת, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את השמנת הכבדה עם הנותרים 1 כף סוכר במהירות גבוהה עד מוקצף ברכות.
סקופ את הגלידה לתוך 4 קערות טפטוף עם קפה חלבי.
מפזרים עם שברי בוטנים כתוש העליון עם מנה נדיבה של קצפת.
מקשטים עם חתיכות שמורות של בוטנים פריכים ומגישים בבת אחת.