קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת Dulce de Leche עם תותים טריים ורוטב שוקולד מקסיקני

גלידת Dulce de Leche עם תותים טריים ורוטב שוקולד מקסיקני
המתכון גלידה Dulce de Leche עם תותים טריים ורוטב שוקולד מקסיקני מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 607 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי קצת שוקולד, קצפת, גלידת דולצ'ה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו פנקייק שוקולד מקסיקני עם Dulce de Leche, קאפקייקס שוקולד מקסיקניים עם ציפוי Dulce de Leche, ו שוקולד מקסיקני / עוגיות סנדוויץ 'דולצ' ה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקום הראשון 4 מרכיבים בקערת מתכת בינונית. הגדר קערה על סיר של מים רותחים; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחלקים גלידה בין 6 קערות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מפזרים פירות יער מעל. כפית חמה או רוטב בטמפרטורת החדר נגמר.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "