קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת אפרסק

גלידת אפרסק
גלידת אפרסק היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלמונים, מלח, אפרסקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת דלעת ללא נטישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חלב וחצי וחצי בסיר בינוני, כבד, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום.
3
מערבבים סוכר, מלח וחלמונים ביצה בקערה בינונית; להכות עם מערבל במהירות גבוהה עד עבה וחיוור. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם תערובת חלמון, ערבוב היטב עם מקצף. החזר תערובת חלב למחבת. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך 2 דקות או עד מדחום רושם 160, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
4
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה בקרח. מגניב לגמרי, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
5
יוצקים תערובת לתוך קופסת המקפיא של מקפיא גלידה, ומוסיפים אפרסקים. להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
אפרסקאפרסק
קרםקרם
קרחקרח