גלידת אפרסק
גלידת אפרסק היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלמונים, מלח, אפרסקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת דלעת ללא נטישה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב וחצי וחצי בסיר בינוני, כבד, ומביאים לרתיחה.
מערבבים סוכר, מלח וחלמונים ביצה בקערה בינונית; להכות עם מערבל במהירות גבוהה עד עבה וחיוור. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם תערובת חלמון, ערבוב היטב עם מקצף. החזר תערובת חלב למחבת. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך 2 דקות או עד מדחום רושם 160, תוך ערבוב כל הזמן.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה בקרח. מגניב לגמרי, ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת לתוך קופסת המקפיא של מקפיא גלידה, ומוסיפים אפרסקים. להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.