גלידת ג'פוניקה גלידת סנדיי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת גלידת Japonican. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 741 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סאקי ניגורי, ג'ינג'ר רבעון, סוכריות שומשום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, ברוקולי ו Japonica שחור תבשיל אורז (חמישה מרכיב יום שישי), ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים גלידה ומאצ ' ה יחד בקערה. להקפיא עד המשרד, 3 עד 4 שעות.
שלב 1/2 כוס סוכר, סאקה, זנגביל, ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני על אש בינונית נמוכה. מבשל, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים שזיפים ומבשלים על אש בינונית, מכוסה, עד הפרי מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מעבירים שזיפים עם כפית מחוררת לקערה. השליכו עורות וג ' ינג ' ר. להחזיר נוזל לתנור; להרתיח עד מופחת 1/2 כוס, 7 עד 10 דקות.
יוצקים מעל שזיפים וצינה עד מגניב, על 20 דקות.
להקציף קרם עם סוכר שנותר בקערה. מקפלים פנימה זנגביל מסוכר.
כפית שליש שזיפים ושומשום יינעל לתוך 4 כוסות גלידה. למעלה עם כף גלידה. חזור על שכבות העליון עם שזיפים שנותרו. Dollop עם קצפת ומפזרים עם שאריות שומשום מצליפה.
* מצא מאצ ' ה בחנויות מכולת מצוידות היטב ב breakawaymatcha.com למצוא סאקי פירותי nigori בחנויות משקאות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "