גלידת גלידת רול חגיגית
מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שבבי שוקולד חצי מתוקים, גלידת vanillan, ציפוי קצפת מגניב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגת גלידת קינמון, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
הסר מכולות קרטון מגלידה, משאיר בזהירות גלידה בצורות פיינט עגולות.
חותכים כל ליטר של גלידה לרוחב ל 6 פרוסות. במהירות להרכיב מחדש פרוסות גלידה לסירוגין עם 13 של העוגיות לתוך רול 1 ארוך על צלחת מלבני מקפיא הוכחה, הצבת 1 עוגייה בין פרוסות גלידה 1 עוגייה בכל קצה של כיכר. להקפיא 1 שעה.
שמור 1/2 כוס של ציפוי מוקצף לקישוט.
מערבבים שאריות ציפוי מוקצף, קוקוס, שוקולד צ ' יפס וצבע מאכל; מורחים על גלידת רול, מכסים לחלוטין גלידה עם תערובת ציפוי מוקצף. לצרף 1 עוגייה לכל קצה של גלידת רול. בזהירות לחתוך 5 של העוגיות שנותרו במחצית; לסדר לאורך הצדדים של רול.
להקפיא 1 שעה או עד המשרד.
חותכים 2 עוגיות שנותרו במחצית. השתמש כדי לקשט את הגליל יחד עם ציפוי מוקצף שמורות ו sprinkles.
חותכים לרוחב ל 16 פרוסות לשרת. שאריות קינוח בחנות במקפיא.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "