גלידת דבש-לבנדר
אם 83 סנט למנה נופל בתקציב שלך, גלידת דבש לבנדר יכול להיות מרהיב ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך חלמונים, סוכר, לבנדר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו גלידת לבנדר טבעונית, גלידת דבש לבנדר, ו גלידת דבש לבנדר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, חלב חום לבנדר מעל חום בינוני גבוה עד בועות מתחילות להיווצר סביב קצה המחבת (לא להרתיח).
הסר מהחום; תן לעמוד לפחות 15 דקות.
בקערה גדולה, לנצח חלמונים ביצה וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית 3 עד 4 דקות או עד חיוור וקרם.
להוסיף דבש, לנצח עד מעורבב.
מסננים חלב דרך מסננת בסדר-mesh כדי להסיר לבנדר; להשליך לבנדר. מערבבים חלב לתוך תערובת חלמון ביצה. חזור לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהתערובת מתעבה ומעילים בחזרה של כף.
הסר מהחום; מגניב לחלוטין.
מניחים סיר במקרר עד קר, על 2 שעות.
יוצקים תערובת לתוך מקפיא גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן.