גלידת דבש-קרמל עם תפוחים
גלידות דבש-קרמל עם תפוחים נטול גלוטן, קינוח. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם גלידה vanillan, סוכר חום זהוב, allspice הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: גלידת סטאוט-קרמל גלידת סאנדיי, גלידת Mochan עם קפה-רוטב קרמל, ו דבש קרמל תפוחים.
הוראות
מערבבים סוכר, שמנת, חמאה, דבש, ו 3 כפות מים בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס. להגביר את החום; להביא סירופ לרתיחה.
מוסיפים תבלינים, קמצוץ מלח, וקורט פלפל שחור, מחבת רועדת להתמזג. מרתיחים מבלי לערבב עד כפית מעילי רוטב, על 3 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בוניל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. מגניב, כיסוי, וצינה. לחמם מחדש לפני השימוש.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים תפוחים; מפזרים סוכר. תפוחים מוקפצים עד רך וחום כתמים, על 12 דקות.
לגרוף גלידה לתוך כלים. למעלה עם רוטב, תפוחים, פקאן, אם משתמשים.