קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות1
ציון בריאות38
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת וניל אמיתית

גלידת וניל אמיתית
גלידת vanillan אמיתית לוקחת בערך 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 2157 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 151 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם חלמונים ביצה, קרם כפול סיר, סוכר גלגלית זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 90%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גלידה Vanillan (בתוספת קפה וקינוח גלידה vanillan), גלידת עוגיות וניל עם עוגיות סוכר ומייצרת גלידה מסגירות, ו גלידת תות אמיתית.

הוראות

1
שים את החלב והשמנת בסיר. חותכים את תרמיל וניל לאורך שלה עם סכין קטנה, חדה לגרוף כמה שיותר זרעים שחורים זעירים לתוך תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
הוסף את התרמיל למחבת, מדי.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מחממים את כל המגרש על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שזה כמעט רותח אתה תראה כמה בועות בקצה. תוריד את החום ולהניח בצד במשך 30 דקות, כך וניל יכול להחדיר.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
4
מערבבים את החלמונים ואת הסוכר יחד בקערה. בהדרגה לשפוך את החלב על תערובת הביצה, לטאטא ברציפות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים הכל בחזרה למחבת הנקייה, לחזור לחום נמוך ומבשלים 8-10 דקות, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של הכף. ודא שזה לא להרתיח או שאתה תהיה בסופו של דבר עם ביצים מקושקשות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערה, ואז לשבת אותו בקערה גדולה יותר, שליש מלא קרח ומים, כדי לקרר אותו לשמור ערבוב מדי פעם כדי לעצור את העור להרכיב. צ ' יל כדי לוודא שזה קר לחלוטין, לשים סרט נצמד ישירות על פני השטח של פודינג כדי למנוע עור להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים את הפודינג למכונת גלידה. נטישה בעקבות הוראות היצרנים עד קפוא, ואז כפית לתוך מיכל מתכת או פלסטיק הוכחה במקפיא. לכסות ולהקפיא עד מוצק. אם אין לכם מכונת גלידה, שפכו את הפודינג לתוך המיכל והקפאו. כל 2-3 שעות, לקחת את התערובת מהמקפיא ולתת לו מערבבים. ברגע שהוא מוגדר ברכות, להכות אותו היטב עם מקצף חשמלי, ואז להקפיא מוצק. זה ישמור במקפיא במשך 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
8
הסר מן המקפיא 15 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לו לקבל רך מספיק כדי לגרוף.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידת Vanillan עובדת ממש טוב עם קרם שרי, Moscato D ' Esti, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.