גלידת וניל אמיתית
גלידת vanillan אמיתית לוקחת בערך 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 2157 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 151 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם חלמונים ביצה, קרם כפול סיר, סוכר גלגלית זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 90%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גלידה Vanillan (בתוספת קפה וקינוח גלידה vanillan), גלידת עוגיות וניל עם עוגיות סוכר ומייצרת גלידה מסגירות, ו גלידת תות אמיתית.
הוראות
שים את החלב והשמנת בסיר. חותכים את תרמיל וניל לאורך שלה עם סכין קטנה, חדה לגרוף כמה שיותר זרעים שחורים זעירים לתוך תערובת החלב.
הוסף את התרמיל למחבת, מדי.
מחממים את כל המגרש על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שזה כמעט רותח אתה תראה כמה בועות בקצה. תוריד את החום ולהניח בצד במשך 30 דקות, כך וניל יכול להחדיר.
מערבבים את החלמונים ואת הסוכר יחד בקערה. בהדרגה לשפוך את החלב על תערובת הביצה, לטאטא ברציפות עד בשילוב.
יוצקים הכל בחזרה למחבת הנקייה, לחזור לחום נמוך ומבשלים 8-10 דקות, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של הכף. ודא שזה לא להרתיח או שאתה תהיה בסופו של דבר עם ביצים מקושקשות.
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערה, ואז לשבת אותו בקערה גדולה יותר, שליש מלא קרח ומים, כדי לקרר אותו לשמור ערבוב מדי פעם כדי לעצור את העור להרכיב. צ ' יל כדי לוודא שזה קר לחלוטין, לשים סרט נצמד ישירות על פני השטח של פודינג כדי למנוע עור להיווצר.
יוצקים את הפודינג למכונת גלידה. נטישה בעקבות הוראות היצרנים עד קפוא, ואז כפית לתוך מיכל מתכת או פלסטיק הוכחה במקפיא. לכסות ולהקפיא עד מוצק. אם אין לכם מכונת גלידה, שפכו את הפודינג לתוך המיכל והקפאו. כל 2-3 שעות, לקחת את התערובת מהמקפיא ולתת לו מערבבים. ברגע שהוא מוגדר ברכות, להכות אותו היטב עם מקצף חשמלי, ואז להקפיא מוצק. זה ישמור במקפיא במשך 3 חודשים.
הסר מן המקפיא 15 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לו לקבל רך מספיק כדי לגרוף.