קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת וניל דלת שומן

גלידת וניל דלת שומן
גלידת ונילן דלת שומן עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו קורנפלור, סוכר, חצי וחצי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 26%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תותים בריאים וגלידת שמנת (ללא סוכר, דל פחמימות ודל שומן!), דל שומן 3 מרכיב לא נטישה גלידה, ו עוגת גבינה פונפטי דל שומן עוגת גלידה.

הוראות

1
בסיר גדול שלבו את הסוכר, עמילן התירס והמלח. מוסיפים בהדרגה חצי וחצי; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים מהאש; מצננים מעט.
3
מקציפים כמות קטנה של תערובת חמה לחלמונים. מחזירים את כל המחבת, מחליקים כל הזמן. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 2-3 דקות או עד שהתערובת מגיעה ל -160 שפל ומצפה את גב כף המתכת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
4
מסירים מהאש. מערבבים פנימה וניל. מגניב במהירות על ידי הצבת מחבת בקערה של מי קרח; מערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
5
מעבירים לקערה. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח של פודינג. מכניסים למקרר למספר שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
6
מילוי גליל של יצרנית גלידה שני שלישים מלא; להקפיא על פי הוראות היצרן. מקררים את התערובת שנותרה עד שהיא מוכנה להקפאה. אפשר להבשיל במקפיא גלידה או להתייצב במקפיא המקרר למשך 2-4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

גלידת ונילן בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.