גלידת וניל עם Rooibos ועוגת חמאה חומה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו חמאה חומה וניל ועוגת שקדים עם קרם וניל חם Br, גלידת וניל צ'אי, ו עוגת דלעת חמאה חומה עם זיגוג וניל בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות פרנהייט ושומנים מחבת 7 על 11 אינץ'.
מניחים חמאה במחבת גדולה (10 או יותר אינץ') מעל חום בינוני וחומים את החמאה עד מוצקי החלב כהה (לא שרוף!) וזה מריח מטורף. זה משאב נהדר אם יש לך בעיה. הקפד לשמור את העיניים על זה כל הזמן.
יוצקים חמאה משחימה לתוך קערה רדודה להקפיא עד רק קרוש, אשר צריך לקחת 15 עד 30 דקות.
לטאטא יחד קמחים, מסטיק xanthan, אבקת אפייה ו salt.In קערה גדולה, לנצח את החמאה השחומה, סוכר חום וסוכר יחד עם היד או לעמוד מיקסר. הכה עד אור ורך (כ 2 דקות). הכה את הביצים אחד בכל פעם, מוודא לשלב אותם באופן מלא לגרד את הקערה בין כל אחד.
להוסיף וניל עד רק incorporated.מערבבים את תערובת הקמח עד רק בשילוב.לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן, להחליק את החלק העליון ו ראפ על המחבת על הדלפק.
אופים במשך כ 25 דקות, עד העוגה הוא חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי.
בואו להתקרר במחבת (על מתלה) במשך 10 עד 15 דקות, לפני הפעלת הסכין שלך לאורך הקצה ולהפוך על מתלה, המאפשר להתקרר לחלוטין.