קושיקל
מוכן ב12 דק.
מנות3
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת וניל עם רוטב חמאה בורבון

גלידת וניל עם רוטב חמאה בורבון
גלידת Vanillan עם רוטב Bourbon Butterscotch עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. לך לחנות ותביא בורבון, גלידת ונילן איכותית, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלידת וניל צ'אי, ג'ורג'קרמלין: עוגות קינמון שוקולד עם ציפוי בורבון וניל, רוטב קרמל בורבון, ופקאנים מסוכרים, ו פירות יער בגריל ועוגה פאונד עם רוטב בורבון-חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את החמאה, הסוכר, סירופ התירס והשמנת הכבדה לסיר בגודל בינוני ומבשלים תוך ערבוב על חום בינוני במשך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
סירופ תירססירופ תירס
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לאחר החמאה נראה syrupy ועבה, להסיר את הסיר מהחום ומערבבים בזהירות את הבורבון. (זה יהיה לגמגם ומרתיחים כאשר אתה עושה את זה.) מערבבים בקמצוץ גדול של מלח ולתת מגניב מעט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאהממתק חמאה
בורבוןבורבון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מגישים את החמאה מעל גלידת וניל טובה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
ממתק חמאהממתק חמאה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "