גלידת וניל צרפתית
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: גלידת Vanillan צרפתית, גלידת Vanillan צרפתית, ו גלידת שעועית וניל צרפתית.
הוראות
שים את החלב ו 1 1/2 כוסות של השמנת, מחצית הסוכר, ואת המלח לסיר על חום בינוני. השתמש בקצה של סכין חדה כדי לגרד את הזרעים הזעירים מפולי וניל, ומערבבים הן את הזרעים ואת התרמילים לתוך תערובת חלב שמנת.
חום עד מעלה אדים, אבל לא רותח.
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד בזמן infuses וניל, על 20 עד 30 דקות.
מקציפים חלמונים עם חצי מהסוכר: בקערה בינונית, מכים יחד את החלמונים ואת החצי הנותר של הסוכר. ניתן להשתמש במערבל יד או להכות ביד באמצעות מקצף. לנצח עד קטיפתי חלקה וקטיפתי.
הכן קערה על אמבט קרח: למלא קערה גדולה חצי דרך עם קרח ומים קרים. מניחים קערת מתכת קטנה יותר בתוכה, ומניחים את כוס הקרם הנותרת בפנים כדי להתקרר.
מניחים מסננת על הקערה הקטנה. תניח בצד.
מזג את הביצים: לחמם את תערובת חלב / שמנת עד שהוא רק בקושי חם (לא רותח!). להקציף במרץ את הביצים בזמן שאתה לאט לטפטף חצי מתערובת חלב / שמנת לתוכו.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הסיר עם השמנת והחלב הנותרים.
מבשלים פודינג עד מעובה: מבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה ומצפה את החלק האחורי של הכף שלך (על 82° על מדחום קריאה מיידית). אתה יכול להפעיל את האצבע שלך בקו על החלק האחורי של הכף המצופה. אם התערובת לא לרוץ, אבל נשאר במקום על הכף, זה צריך להיות עבה מספיק.
הסר מהחום ומיד לשפוך את פודינג דרך מסננת יש לך להציב מעל הקערה עם שמנת באמבט הקרח. זה יהיה לסנן את שעועית וניל, ובמהירות להוריד את הטמפרטורה של פודינג כדי לעצור את זה בישול נוסף.
תן לחביצה להתקרר לחלוטין, תוך ערבוב כדי לעזור לצנן אותו במהירות. לשים במקרר ולתת צמרמורת לפחות שעה, רצוי כמה שעות.
תהליך במכונת גלידה: הקפאת פודינג במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. (הקפידו לא לחבוץ את הגלידה או שזה יקבל מרקם מגורען.)
להקפיא: אם אתה משרת את הגלידה מיד, זה יהיה עקביות של גלידה רכה לשרת. להקפיא אותו לפחות שעה במיכל פלסטיק אטום יש מרקם מוצק יותר. אם זה כבר קפוא במשך יותר מיום, ייתכן שיהיה עליך לתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כמה דקות כדי לרכך לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידת ונילן. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "