קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות10
מגזין

גלידת וניל צרפתית

גלידת וניל צרפתית
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: גלידת Vanillan צרפתית, גלידת Vanillan צרפתית, ו גלידת שעועית וניל צרפתית.

הוראות

1
שים את החלב ו 1 1/2 כוסות של השמנת, מחצית הסוכר, ואת המלח לסיר על חום בינוני. השתמש בקצה של סכין חדה כדי לגרד את הזרעים הזעירים מפולי וניל, ומערבבים הן את הזרעים ואת התרמילים לתוך תערובת חלב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
חום עד מעלה אדים, אבל לא רותח.
3
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד בזמן infuses וניל, על 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
4
מקציפים חלמונים עם חצי מהסוכר: בקערה בינונית, מכים יחד את החלמונים ואת החצי הנותר של הסוכר. ניתן להשתמש במערבל יד או להכות ביד באמצעות מקצף. לנצח עד קטיפתי חלקה וקטיפתי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
הכן קערה על אמבט קרח: למלא קערה גדולה חצי דרך עם קרח ומים קרים. מניחים קערת מתכת קטנה יותר בתוכה, ומניחים את כוס הקרם הנותרת בפנים כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מניחים מסננת על הקערה הקטנה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מזג את הביצים: לחמם את תערובת חלב / שמנת עד שהוא רק בקושי חם (לא רותח!). להקציף במרץ את הביצים בזמן שאתה לאט לטפטף חצי מתערובת חלב / שמנת לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הסיר עם השמנת והחלב הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מבשלים פודינג עד מעובה: מבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה ומצפה את החלק האחורי של הכף שלך (על 82° על מדחום קריאה מיידית). אתה יכול להפעיל את האצבע שלך בקו על החלק האחורי של הכף המצופה. אם התערובת לא לרוץ, אבל נשאר במקום על הכף, זה צריך להיות עבה מספיק.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
הסר מהחום ומיד לשפוך את פודינג דרך מסננת יש לך להציב מעל הקערה עם שמנת באמבט הקרח. זה יהיה לסנן את שעועית וניל, ובמהירות להוריד את הטמפרטורה של פודינג כדי לעצור את זה בישול נוסף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
תן לחביצה להתקרר לחלוטין, תוך ערבוב כדי לעזור לצנן אותו במהירות. לשים במקרר ולתת צמרמורת לפחות שעה, רצוי כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2
תהליך במכונת גלידה: הקפאת פודינג במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. (הקפידו לא לחבוץ את הגלידה או שזה יקבל מרקם מגורען.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
3
להקפיא: אם אתה משרת את הגלידה מיד, זה יהיה עקביות של גלידה רכה לשרת. להקפיא אותו לפחות שעה במיכל פלסטיק אטום יש מרקם מוצק יותר. אם זה כבר קפוא במשך יותר מיום, ייתכן שיהיה עליך לתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כמה דקות כדי לרכך לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
4
מגישים עם רוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידת ונילן. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "