קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

גלידת חלמונה

גלידת חלמונה
גלידת ליקר ביצים היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 887 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת כבדה, חלב, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה של מערבל לעמוד להכות יחד את חלמונים וסוכר עד החלמונים להבהיר בצבע והסוכר הוא מומס לחלוטין. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בסיר בינוני, מעל חום בינוני, לשלב את החלב ואת השמנת הכבדה ולהביא רק לרתיחה, ערבוב מדי פעם. הפחת את החום לנמוך ומזג בתערובת הביצה. מבשלים עד התערובת רק מתחיל להתעבות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום, מערבבים את אגוז מוסקט, בורבון ורום.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דבש הדריםדבש הדרים
5
יוצקים לתוך קערה ערבוב בינוני ולהגדיר במקרר. צנן את התערובת במקרר עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 40 מעלות F, ערבוב מדי פעם. לאחר הצטננות, תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרנים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
מניחים במיכל אטום ולשים במקפיא במשך 2 שעות לפני ההגשה