גלידת חלמונה
גלידת ליקר ביצים היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 887 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת כבדה, חלב, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה של מערבל לעמוד להכות יחד את חלמונים וסוכר עד החלמונים להבהיר בצבע והסוכר הוא מומס לחלוטין. תניח בצד.
בסיר בינוני, מעל חום בינוני, לשלב את החלב ואת השמנת הכבדה ולהביא רק לרתיחה, ערבוב מדי פעם. הפחת את החום לנמוך ומזג בתערובת הביצה. מבשלים עד התערובת רק מתחיל להתעבות, כ 5 דקות.
הסר מהחום, מערבבים את אגוז מוסקט, בורבון ורום.
יוצקים לתוך קערה ערבוב בינוני ולהגדיר במקרר. צנן את התערובת במקרר עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 40 מעלות F, ערבוב מדי פעם. לאחר הצטננות, תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרנים.
מניחים במיכל אטום ולשים במקפיא במשך 2 שעות לפני ההגשה