גלידת חלמונה
גלידת ליקר ביצים יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 264 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שעועית וניל, מקל קינמון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית לתערובת חלב.
לחמם תערובת חלב עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
מערבבים סוכר, בורבון, אגוז מוסקט וחלמון ביצה בקערה, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת חלב למחבת. להפחית חום בינוני.
תערובת חום עד 160, ערבוב כל הזמן. להשליך שעועית וניל מקל קינמון.
יוצקים תערובת לתוך קערה, ומניחים לעטוף פלסטיק על פני רפרפת. צ ' יל ביסודיות.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 8 שעות או עד המשרד.
מקשטים עם אגוז מוסקט מגורר טרי,אם תרצה.