קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת טנגרין עם מרנג מרשמלו

גלידת טנגרין עם מרנג מרשמלו
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרנג צ'ואי עם מנדרינה - לימון, מרנג קפה עם גלידת קוקוס, ו מאוד ברי לרסק עם מרנג וסורבה או גלידה.

הוראות

1
כדי להפוך את curd מנדרינה: מניחים את גרידת מנדרינה ומיץ בסיר ולהביא לרתיחה, להפחית בחצי לפני ערבוב סוכר גלגלית וחמאה קצוצה. לאחר החמאה נמסה, לתת לו להתקרר במשך כמה דקות ואז בהדרגה לערבב את החלמונים. מערבבים על אש נמוכה במשך 3-4 דקות עד מעובה. שלב זה יכול להיות מושגת גם בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים, ערבוב ברציפות במשך 20-25 דקות עד מעובה. לאחר העברת מעובה לקערה נקייה ולהשאיר להתקרר מעט לפני כיסוי עם סרט נצמד או משומן נייר חסין. לחלופין, לאחסן בצנצנת סטרילית.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
זנים של פטריותזנים של פטריות
מנדרינהמנדרינה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
כדי להפוך את הגלידה: להקציף את frache crme ויוגורט לתוך קורט טעם עם Grand Marnier. התערובת יכולה כעת לחבוץ במכונת גלידה במשך 20 דקות לפני הקפאה. שיטה חלופית היא להקפיא את התערובת במשך כמה שעות ללא נטישה, אבל אתה צריך לערבב את זה כל 20 דקות כדי לשבור את הגבישים עד שהוא קובע כראוי. אם שיטה שנייה זו ואחריו, להסיר את הגלידה מהמקפיא על 20-30 דקות לפני ההגשה כדי לשחרר את עקביות.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
כדי להפוך את הסירופ: מרתיחים יחד את גרידת מנדרינה ומיץ עם סוכר גלגלית ולאפשר להפחית בשליש לפני הוספת Grand Marnier.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
מנדרינהמנדרינה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
4
מערבבים את arrowroot או קורנפלור עם מיץ תפוזים או מים לטאטא לתוך סירופ רותח. לאחר שחזר לרתיחה עדינה, לבשל רק 2 דקות לפני הסרת מהחום. קליפת תפוז מסוכר, אם משתמשים, ניתן להוסיף בעוד הסירופ חם. אפשר להתקרר. שיטה חלופית היא לחמם את הסירופ רק לפני ההגשה, הוספת הקליפה בעוד הסירופ מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
כדי להפוך את מרנג: מחממים התנור ל 120c / גז / מאוורר תנור 100C.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות, ואז בהדרגה לטאטא בשני שלישים של סוכר גלגלית. ממשיכים להקציף כדי להגיע לפסגות נוקשות. את שאר הסוכר ניתן להוסיף כעת. המשך לטאטא עד מרנג יש עקביות שמנת עבה טובה. את קורנפלור ומיץ לימון ניתן כעת להקציף פנימה, לטאטא עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
את המרנג ניתן לשמור בצורה טבעית על ידי כפיית חלקים בודדים על נייר קלף משומן קלות על מגש אפייה. או כפית מרנג לתוך שקית צנרת מצויד עם צינור 1cm / בצינור רגיל צנרת כיפות גדולות על הנייר. לא משנה מה הבחירה נעשית, חשוב להשאיר שטח נרחב בין meringues כדי לאפשר להם להתנפח ולעלות. אלה יכולים עכשיו להיות אפוי במשך 45-50 דקות, על מקסימום 1 שעה. במהלך תקופה זו הם ייקחו על צבע בהיר, ויצרו קליפה חדה המצפה את מרכז המרשמלו. מרנג יכול להיות מבושל בטמפרטורה גבוהה יותר-150c/גז 2 / מאוורר תנור 130C-לתת קצת יותר צבע. אם כן, זמן הבישול יהיה קצת פחות, סביב 40-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בעת הרכבת המנה יש שתי אפשרויות: אם מרנג בצורת כיפה נעשו, עדיף לפצח את צמרות, הצבת חמישה או שישה מקטעי מנדרינה על גבי כל אחד אם באמצעות. הגלידה ניתן כעת גורף או גלילה באמצעות כף חמה, לפני יושב על גבי מרנג. את הסירופ עם פירות מסוכרים ניתן לטפטף כעת על מנת לסיים. האלטרנטיבה היא פשוט לשבת גלידה מקצפת זה לצד זה, לקשט עם קטעים, אם שימוש, ו מטפטף על הסירופ. לא משנה מה תבחר, או ניתן לסיים עם אבק קל של סוכר הדובדבן, אם תרצה, ואולי עלה או ענף של הולי.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיותעוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיות
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מנדרינהמנדרינה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.