גלידת טנגרין עם מרנג מרשמלו
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרנג צ'ואי עם מנדרינה - לימון, מרנג קפה עם גלידת קוקוס, ו מאוד ברי לרסק עם מרנג וסורבה או גלידה.
הוראות
כדי להפוך את curd מנדרינה: מניחים את גרידת מנדרינה ומיץ בסיר ולהביא לרתיחה, להפחית בחצי לפני ערבוב סוכר גלגלית וחמאה קצוצה. לאחר החמאה נמסה, לתת לו להתקרר במשך כמה דקות ואז בהדרגה לערבב את החלמונים. מערבבים על אש נמוכה במשך 3-4 דקות עד מעובה. שלב זה יכול להיות מושגת גם בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים, ערבוב ברציפות במשך 20-25 דקות עד מעובה. לאחר העברת מעובה לקערה נקייה ולהשאיר להתקרר מעט לפני כיסוי עם סרט נצמד או משומן נייר חסין. לחלופין, לאחסן בצנצנת סטרילית.
כדי להפוך את הגלידה: להקציף את frache crme ויוגורט לתוך קורט טעם עם Grand Marnier. התערובת יכולה כעת לחבוץ במכונת גלידה במשך 20 דקות לפני הקפאה. שיטה חלופית היא להקפיא את התערובת במשך כמה שעות ללא נטישה, אבל אתה צריך לערבב את זה כל 20 דקות כדי לשבור את הגבישים עד שהוא קובע כראוי. אם שיטה שנייה זו ואחריו, להסיר את הגלידה מהמקפיא על 20-30 דקות לפני ההגשה כדי לשחרר את עקביות.
כדי להפוך את הסירופ: מרתיחים יחד את גרידת מנדרינה ומיץ עם סוכר גלגלית ולאפשר להפחית בשליש לפני הוספת Grand Marnier.
מערבבים את arrowroot או קורנפלור עם מיץ תפוזים או מים לטאטא לתוך סירופ רותח. לאחר שחזר לרתיחה עדינה, לבשל רק 2 דקות לפני הסרת מהחום. קליפת תפוז מסוכר, אם משתמשים, ניתן להוסיף בעוד הסירופ חם. אפשר להתקרר. שיטה חלופית היא לחמם את הסירופ רק לפני ההגשה, הוספת הקליפה בעוד הסירופ מתחמם.
כדי להפוך את מרנג: מחממים התנור ל 120c / גז / מאוורר תנור 100C.
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות, ואז בהדרגה לטאטא בשני שלישים של סוכר גלגלית. ממשיכים להקציף כדי להגיע לפסגות נוקשות. את שאר הסוכר ניתן להוסיף כעת. המשך לטאטא עד מרנג יש עקביות שמנת עבה טובה. את קורנפלור ומיץ לימון ניתן כעת להקציף פנימה, לטאטא עוד דקה.
את המרנג ניתן לשמור בצורה טבעית על ידי כפיית חלקים בודדים על נייר קלף משומן קלות על מגש אפייה. או כפית מרנג לתוך שקית צנרת מצויד עם צינור 1cm / בצינור רגיל צנרת כיפות גדולות על הנייר. לא משנה מה הבחירה נעשית, חשוב להשאיר שטח נרחב בין meringues כדי לאפשר להם להתנפח ולעלות. אלה יכולים עכשיו להיות אפוי במשך 45-50 דקות, על מקסימום 1 שעה. במהלך תקופה זו הם ייקחו על צבע בהיר, ויצרו קליפה חדה המצפה את מרכז המרשמלו. מרנג יכול להיות מבושל בטמפרטורה גבוהה יותר-150c/גז 2 / מאוורר תנור 130C-לתת קצת יותר צבע. אם כן, זמן הבישול יהיה קצת פחות, סביב 40-45 דקות.
בעת הרכבת המנה יש שתי אפשרויות: אם מרנג בצורת כיפה נעשו, עדיף לפצח את צמרות, הצבת חמישה או שישה מקטעי מנדרינה על גבי כל אחד אם באמצעות. הגלידה ניתן כעת גורף או גלילה באמצעות כף חמה, לפני יושב על גבי מרנג. את הסירופ עם פירות מסוכרים ניתן לטפטף כעת על מנת לסיים. האלטרנטיבה היא פשוט לשבת גלידה מקצפת זה לצד זה, לקשט עם קטעים, אם שימוש, ו מטפטף על הסירופ. לא משנה מה תבחר, או ניתן לסיים עם אבק קל של סוכר הדובדבן, אם תרצה, ואולי עלה או ענף של הולי.