גלידת ירח כחול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת ירח כחול. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 393 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", צבעי ג'ל, קרם כבד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קוקטייל ירח כחול, מתאבנים ירח כחול, ו עוף ירח כחול (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית להכות חלמונים ביצה עם 1/4 כוס סוכר ולהניח בצד.
בסיר בינוני מוסיפים שמנת, חלב וסוכר שנותר.
לטאטא מדי פעם, תערובת חום מעל חום נמוך בינוני עד בועות מתחילות להיווצר לאורך הקצוות של המחבת.
הסר מהחום ולהוסיף תערובת שמנת מחוממת לביצים כף אחת בכל פעם תוך לטאטא כל הזמן כדי למזג את הביצים.
לאחר תערובת הקרם וביצים שולבו לחזור לסיר ולחמם על נמוך בינוני עד מעילים תערובת בחזרה של כף או מרית וקו נמשך עם אצבע משאיר שביל ברור.
תערובת צריך לרשום 170° עד 175° F, לא מאפשרים תערובת להתחמם יתר על המידה.
יוצקים פודינג לתוך קערה בינונית ומקציפים בתערובת פודינג וניל עד משולב היטב.
להקציף בטעם פטל, שמן לימון ותמצית וניל עד משולב היטב. להגדיר קערה על אמבט קרח.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם, ואז לכסות ולקרר במשך 2 שעות נוספות או עד לילה עד צונן לחלוטין. חביצה צונן פודינג מקורר על פי ההוראות של מכונת הגלידה שלך.
להעביר גלידה לתוך קערה או מיכל כי יחזיק 1 ליטר. לכסות ולהקפיא לפחות 3 שעות להגדיר באופן מלא.