קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת ירח כחול

גלידת ירח כחול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת ירח כחול. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 393 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", צבעי ג'ל, קרם כבד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קוקטייל ירח כחול, מתאבנים ירח כחול, ו עוף ירח כחול (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית להכות חלמונים ביצה עם 1/4 כוס סוכר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר בינוני מוסיפים שמנת, חלב וסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
לטאטא מדי פעם, תערובת חום מעל חום נמוך בינוני עד בועות מתחילות להיווצר לאורך הקצוות של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום ולהוסיף תערובת שמנת מחוממת לביצים כף אחת בכל פעם תוך לטאטא כל הזמן כדי למזג את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
לאחר תערובת הקרם וביצים שולבו לחזור לסיר ולחמם על נמוך בינוני עד מעילים תערובת בחזרה של כף או מרית וקו נמשך עם אצבע משאיר שביל ברור.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
תערובת צריך לרשום 170° עד 175° F, לא מאפשרים תערובת להתחמם יתר על המידה.
7
יוצקים פודינג לתוך קערה בינונית ומקציפים בתערובת פודינג וניל עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת ג'לטין תותיםחבילת ג'לטין תותים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
להקציף בטעם פטל, שמן לימון ותמצית וניל עד משולב היטב. להגדיר קערה על אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם, ואז לכסות ולקרר במשך 2 שעות נוספות או עד לילה עד צונן לחלוטין. חביצה צונן פודינג מקורר על פי ההוראות של מכונת הגלידה שלך.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
10
להעביר גלידה לתוך קערה או מיכל כי יחזיק 1 ליטר. לכסות ולהקפיא לפחות 3 שעות להגדיר באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
לשרת.