גלידת לימון ורבנה
לימון ורבן גלידה היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלב, חצי-חצי, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 13 דקות. נסו לימון Verbenan מאפינס שמן זית ... עם סירופ ורבנה לימון, גלידת לימון ורבן, ו גלידת תות-לימון ורבן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב, חצי וחצי, לימון ורבנה, וסוכר בסיר בינוני, כבד על חום בינוני גבוה.
תערובת חלב חום עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה המחבת (לא להרתיח).
הסר מהחום; תן לעמוד 2 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר מעל קערה; להשליך מוצקים.
מניחים חלמונים בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם חלמונים, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
יוצקים תערובת חלמון ותערובת חלב נותרת למחבת. לבשל פודינג מעל חום בינוני 5 דקות או עד רשם מדחום 160, תוך ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר.
יוצקים פודינג למקפיא יכול של מקפיא גלידה חשמלית; להקפיא על פי הוראות היצרן.