גלידת ליקר קפה
גלידת ליקר קפה דורשת כ 4 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 1156 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לכי לחנות וקחי ליקר קפה, שמנת כבדה, אבקת אספרסו מיידית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת ליקר קפה עם גלידה, עוגת ליקר קפה עם גלידה, ו גובלין שחור-טקילה, ליקר קפה ושמנת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את חצי וחצי שמנת כבדה בסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
לטאטא את החלמונים בקערת ערבוב גדולה עד שהם להבהיר בצבע. בהדרגה לטאטא את הסוכר לתוך החלמונים עד חלקה.
לאט מצקת שליש חלב חם לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן. החזירו את התערובת לסיר המכיל את שאר מוצרי החלב. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג מתעבה מעט, מספיק כדי מעיל האחורי של כף ומגיע 170 עד 175 מעלות F.
לשטוף את קערת הערבוב המקורית. כאשר פודינג מוכן, להעביר את הקערה, להקציף את ליקר הקפה, אבקת אספרסו ווניל, להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. מכסים ומקררים עד שהטמפרטורה יורדת מתחת 40 מעלות F, 3 עד 4 שעות.
יוצקים את בסיס הגלידה לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. להפוך את המהירות לנמוך. עם ריצת המיקסר, לאט לשפוך את החנקן הנוזלי תוך ספירה עד עשר. הגדל את המהירות בינונית ומערבבים במשך 1 דקה.
מגישים מיד או לאחסן במקפיא.
יוצקים לתוך מכונת גלידה prepped ולעבד על פי הוראות היצרן. בתוך 25 עד 30 דקות הגלידה תשיג עקביות קלה קלאסית.
מגישים כמו רך לשרת או להקפיא עוד 3 עד 4 שעות כדי לאפשר את הגלידה להקשיח.