קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

גלידת מייפל עם פרלינים פקאן קינמון וחמוציות

גלידת מייפל עם פרלינים פקאן קינמון וחמוציות
והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1863 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 95 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 74 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך סירופ מייפל, עמילן תירס, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו גלידת מייפל קינמון פקאן-קציר הבריאות שלך, עוגת גלידת קינמון, ו גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את חמוציות בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את מיץ החמוציות במחבת רוטב קטנה רק עד שהבועות מתחילות להיווצר סביב קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים את מתלה התנור במרכז המיקום ולחמם מראש ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים פקאנים, סוכר חום, דבש, חמאה, קינמון ו 1/8 כפית מלח בקערה קטנה. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים את האגוזים בשכבה אחת על תבנית אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים במשך 8 דקות. להזיז את האגוזים עם מזלג כדי למנוע מהם להתקבץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים 2 דקות יותר, להזיז את האגוזים שוב, ואז לבשל 2 או 3 דקות יותר. האגוזים ייראו תוססים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. להעביר אותם סביב כמה פעמים במהלך תהליך הקירור כדי לשמור אותם מלהידבק זה לזה ככל האפשר. פעם מבושל לשבור כל גושים גדולים עם האצבעות שלך. שים בצד כמה שיותר אגוזים נוגעים ככל האפשר.הפוך את הגלידה: חצי למלא קערה גדולה עם קרח ומים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מערבבים 2 אונקיות חלב עם עמילן תירס בקערה קטנה. מערבבים עד משולב לחלוטין וחלק; להגדיר aside.In קערה בינונית נפרדת להקציף את מסקרפונה ו - ¼ כפית מלח יחד עד משולב היטב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מסקרפונהnameמסקרפונהname
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מערבבים את הקרם עם סירופ התירס לתוך כוס מדידה pourable; להפריש.להביא את סירופ מייפל לרתיחה בסיר גדול להגדיר על חום בינוני גבוה. ברגע שהוא מתחיל לרתוח להוריד את החום בינוני ומבשלים כ 8 דקות. זה יהיה מופחת על ידי כמחצית.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
הסר מן החום, ערבוב כל הזמן, לאט לשפוך את תערובת סירופ שמנת תירס, ולאחר מכן להוסיף את החלב שנותר.מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
הסר מן החום בהדרגה לערבב בתערובת קורנפלור. לחזור לחום ולאפשר לו לחזור לרתיחה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
הסר מהחום ולתת מגניב על 2 דקות ואז בהדרגה לטאטא את תערובת חלב חם לתוך קערה בינונית עם תערובת גבינת מסקרפונה. תמשיך להקציף עד שזה יהיה מאוד חלק. לאפשר לו להתקרר על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
יוצקים את התערובת לתוך שקית מקפיא 1-gallon Ziplock. אטמו את השקית והטביעו אותה בקערת מי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
יוצקים את התערובת הצוננת דרך מסננת רשת דקה ישירות לתוך הקערה של יצרנית הגלידה. זה משפר את המרקם של הגלידה. בצע את כיוון הייצור על המכונה עד הגלידה חלקה, עבה ושמנת. זה צריך להיות מושך מן הצדדים רק קצת כפי שהוא מתערבב.לארוז את הגלידה לתוך מיכל אחסון 1 ליטר, קיפול pralines פקאן וחמוציות לסירוגין כמו שאתה הולך. לאטום עם מכסה אטום. להקפיא את הגלידה עד חברה מאוד, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
פרליניםפרלינים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך