גלידת מייפל עם פרלינים פקאן קינמון וחמוציות
והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1863 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 95 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 74 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך סירופ מייפל, עמילן תירס, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו גלידת מייפל קינמון פקאן-קציר הבריאות שלך, עוגת גלידת קינמון, ו גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חמוציות בקערה קטנה.
מחממים את מיץ החמוציות במחבת רוטב קטנה רק עד שהבועות מתחילות להיווצר סביב קצה המחבת.
מניחים את מתלה התנור במרכז המיקום ולחמם מראש ל 350 מעלות F.
מערבבים פקאנים, סוכר חום, דבש, חמאה, קינמון ו 1/8 כפית מלח בקערה קטנה. מערבבים לשלב.
מורחים את האגוזים בשכבה אחת על תבנית אפייה מצופה קלף.
אופים במשך 8 דקות. להזיז את האגוזים עם מזלג כדי למנוע מהם להתקבץ.
אופים 2 דקות יותר, להזיז את האגוזים שוב, ואז לבשל 2 או 3 דקות יותר. האגוזים ייראו תוססים.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. להעביר אותם סביב כמה פעמים במהלך תהליך הקירור כדי לשמור אותם מלהידבק זה לזה ככל האפשר. פעם מבושל לשבור כל גושים גדולים עם האצבעות שלך. שים בצד כמה שיותר אגוזים נוגעים ככל האפשר.הפוך את הגלידה: חצי למלא קערה גדולה עם קרח ומים; להפריש.
מערבבים 2 אונקיות חלב עם עמילן תירס בקערה קטנה. מערבבים עד משולב לחלוטין וחלק; להגדיר aside.In קערה בינונית נפרדת להקציף את מסקרפונה ו - ¼ כפית מלח יחד עד משולב היטב; להפריש.
מערבבים את הקרם עם סירופ התירס לתוך כוס מדידה pourable; להפריש.להביא את סירופ מייפל לרתיחה בסיר גדול להגדיר על חום בינוני גבוה. ברגע שהוא מתחיל לרתוח להוריד את החום בינוני ומבשלים כ 8 דקות. זה יהיה מופחת על ידי כמחצית.
הסר מן החום, ערבוב כל הזמן, לאט לשפוך את תערובת סירופ שמנת תירס, ולאחר מכן להוסיף את החלב שנותר.מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה בינוני.
הסר מן החום בהדרגה לערבב בתערובת קורנפלור. לחזור לחום ולאפשר לו לחזור לרתיחה, לטאטא כל הזמן.
הסר מהחום ולתת מגניב על 2 דקות ואז בהדרגה לטאטא את תערובת חלב חם לתוך קערה בינונית עם תערובת גבינת מסקרפונה. תמשיך להקציף עד שזה יהיה מאוד חלק. לאפשר לו להתקרר על 5 דקות.
יוצקים את התערובת לתוך שקית מקפיא 1-gallon Ziplock. אטמו את השקית והטביעו אותה בקערת מי הקרח.
יוצקים את התערובת הצוננת דרך מסננת רשת דקה ישירות לתוך הקערה של יצרנית הגלידה. זה משפר את המרקם של הגלידה. בצע את כיוון הייצור על המכונה עד הגלידה חלקה, עבה ושמנת. זה צריך להיות מושך מן הצדדים רק קצת כפי שהוא מתערבב.לארוז את הגלידה לתוך מיכל אחסון 1 ליטר, קיפול pralines פקאן וחמוציות לסירוגין כמו שאתה הולך. לאטום עם מכסה אטום. להקפיא את הגלידה עד חברה מאוד, לפחות 4 שעות.