קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת מנטה מצופה שוקולד

גלידת מנטה מצופה שוקולד
אם יש לכם שוקולד מריר איכותי, סוכר, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. מתכונים דומים: טרין גלידת מנטה-טראפל עם מנטה ורטבי שוקולד, קציצות מנטה מצופות שוקולד, ו מוות על ידי גלידת שוקולד.

הוראות

1
תערובת יחד קרם, חלב, נענע בבלנדר רק עד minutest קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
חלבחלב
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
להביא תערובת שמנת לרתיחה בסיר בינוני כבד, ואז לתת לעמוד את החום 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
לטאטא יחד חלמונים וסוכר ביצה, ואז לאט להוסיף תערובת שמנת, לטאטא לשלב. החזר תערובת לסיר ומבשל על חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם מרית עץ, עד פודינג מתעבה מעט ואוגר 79° על מדחום מיידי לקרוא (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
פודינגפודינג
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
מריתמרית
4
מיד זן פודינג thourough מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערת מתכת, לחיצה על ולאחר מכן השלכת מוצקים. רפרפת צ ' ילי מהירה על ידי הגדרת קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וערבוב מדי פעם עד קר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
5
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
6
טרין שמן קל, ואז שורה ארוכה הצדדים התחתון עם גיליון נייר קלף, משאיר לפחות 2 אינץ ' של overhang בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
7
לארוז טרין עם גלידה,להחליק העליון עם מרית אופסט, ואז לכסות עם קלף מעל. להקפיא עד המשרד לחלוטין, לפחות 3 שעות. הפוך ציפוי שוקולד בעוד טרין קפוא: שוקולד קוצצים דק (רצוי במעבד מזון).
מרכיבים שתצטרך
קליפת שקדיםקליפת שקדים
שוקולדשוקולד
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מרית אופסטמרית אופסט
8
מביאים מים, שמנת, סוכר וקקאו לרתיחה בסיר כבד קטן, מטאטא עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
קרםקרם
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
הסר מהחום ומערבבים בcrème de menthe ושוקולד, ערבוב בעדינות עם whisk עד שוקולד נמס וחלק. מגניב לטמפרטורת החדר (שוקולד עדיין צריך להיות נוזלי; לא צמרמורת), על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
שים פיסת קלף בגודל 12 על 9 אינץ 'על תבנית אפייה קטנה (אם משתמשים בה מלבד טרין בגודל 12 על 2 על 2 אינץ', התאם את ממדי הקלף בהתאם), מחזיק אותה למטה עם קוביות שוקולד מתחת לכל פינה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
מורחים שוקולד באופן שווה על קלף עם מרית אופסט ניקה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' על כל הצדדים. צמרמורת על תבנית אפייה עד סט, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
הסר טרין מן המקפיא דשים פתוחים של קלף. הפעל סכין חם לאורך צדדים קצרים כדי לשחרר, ואז להפוך את טרין על גיליון של ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
סכיןסכין
2
הסר עובש ולהשליך קלף.
3
הסר טרין מ לעטוף פלסטיק ולסדר לאורכו על צידו על שוקולד להגדיר כך התחתון של גלידה הוא 1 1/2 אינץ ' מקצה ארוך של שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
גלידהגלידה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
להפשיל גלידה בחוזקה בציפוי (עדיין על קלף) עד הקצוות של שוקולד נפגשים, ולאחר מכן לחץ יחד כך עודף שוקולד קלף עומדים כמו תפר (תוכל לקצץ אותו מאוחר יותר).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
גלידהגלידה
גלולגלול
5
להקפיא באופן מיידי טרין עד שוקולד הוא מוצק, לפחות 1 שעה. החל מתפר, לקלף קלף משני צידי טרין. לקצץ שוקולד עודף מן התפר עם מזמרה מטבח לקצץ קצוות פתוחים עם סכין. הפוך טרין על מגש לקלף קלף מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
1
* גלידה יכולה להתבצע 2 ימים קדימה.* טרין יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בניילון נצמד ברגע שהשוקולד מוצק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
גלידהגלידה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
בואו לרכך 5 עד 10 דקות לפני חיתוך.