גלידת מנטה מצופה שוקולד
אם יש לכם שוקולד מריר איכותי, סוכר, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. מתכונים דומים: טרין גלידת מנטה-טראפל עם מנטה ורטבי שוקולד, קציצות מנטה מצופות שוקולד, ו מוות על ידי גלידת שוקולד.
הוראות
תערובת יחד קרם, חלב, נענע בבלנדר רק עד minutest קצוץ דק.
להביא תערובת שמנת לרתיחה בסיר בינוני כבד, ואז לתת לעמוד את החום 5 דקות.
לטאטא יחד חלמונים וסוכר ביצה, ואז לאט להוסיף תערובת שמנת, לטאטא לשלב. החזר תערובת לסיר ומבשל על חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם מרית עץ, עד פודינג מתעבה מעט ואוגר 79° על מדחום מיידי לקרוא (לא נותנים לרתיחה).
מיד זן פודינג thourough מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערת מתכת, לחיצה על ולאחר מכן השלכת מוצקים. רפרפת צ ' ילי מהירה על ידי הגדרת קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וערבוב מדי פעם עד קר, כ -20 דקות.
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
טרין שמן קל, ואז שורה ארוכה הצדדים התחתון עם גיליון נייר קלף, משאיר לפחות 2 אינץ ' של overhang בכל צד.
לארוז טרין עם גלידה,להחליק העליון עם מרית אופסט, ואז לכסות עם קלף מעל. להקפיא עד המשרד לחלוטין, לפחות 3 שעות. הפוך ציפוי שוקולד בעוד טרין קפוא: שוקולד קוצצים דק (רצוי במעבד מזון).
מביאים מים, שמנת, סוכר וקקאו לרתיחה בסיר כבד קטן, מטאטא עד שהסוכר מומס.
הסר מהחום ומערבבים בcrème de menthe ושוקולד, ערבוב בעדינות עם whisk עד שוקולד נמס וחלק. מגניב לטמפרטורת החדר (שוקולד עדיין צריך להיות נוזלי; לא צמרמורת), על 20 דקות.
שים פיסת קלף בגודל 12 על 9 אינץ 'על תבנית אפייה קטנה (אם משתמשים בה מלבד טרין בגודל 12 על 2 על 2 אינץ', התאם את ממדי הקלף בהתאם), מחזיק אותה למטה עם קוביות שוקולד מתחת לכל פינה.
מורחים שוקולד באופן שווה על קלף עם מרית אופסט ניקה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' על כל הצדדים. צמרמורת על תבנית אפייה עד סט, על 1 שעה.
הסר טרין מן המקפיא דשים פתוחים של קלף. הפעל סכין חם לאורך צדדים קצרים כדי לשחרר, ואז להפוך את טרין על גיליון של ניילון לעטוף.
הסר טרין מ לעטוף פלסטיק ולסדר לאורכו על צידו על שוקולד להגדיר כך התחתון של גלידה הוא 1 1/2 אינץ ' מקצה ארוך של שוקולד.
להפשיל גלידה בחוזקה בציפוי (עדיין על קלף) עד הקצוות של שוקולד נפגשים, ולאחר מכן לחץ יחד כך עודף שוקולד קלף עומדים כמו תפר (תוכל לקצץ אותו מאוחר יותר).
להקפיא באופן מיידי טרין עד שוקולד הוא מוצק, לפחות 1 שעה. החל מתפר, לקלף קלף משני צידי טרין. לקצץ שוקולד עודף מן התפר עם מזמרה מטבח לקצץ קצוות פתוחים עם סכין. הפוך טרין על מגש לקלף קלף מלמעלה.
* גלידה יכולה להתבצע 2 ימים קדימה.* טרין יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בניילון נצמד ברגע שהשוקולד מוצק.
בואו לרכך 5 עד 10 דקות לפני חיתוך.