גלידת קוקוס-אבוקדו
לכו לחנות וקנו אבוקדו, קרם קוקוס, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-10 דקות. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו גלידת אבוקדו, גלידת אבוקדו (לא נטישה), ו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
מחית חלב, קרם קוקוס, סוכר, אבוקדו, ומיץ לימון בבלנדר עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה, כיסוי, ומקררים במשך כמה שעות עד קר. להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן, ואז להקפיא בן לילה.
אפשר לגלידה להתרכך במקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה.