גלידת רום
גלידת רום יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 546 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חלב, רום, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
להביא שמנת, חלב, 1/2 כוס סוכר חום, אגוז מוסקט לרתיחה בסיר בינוני כבד על חום בינוני, ערבוב.
בינתיים, לטאטא יחד ביצים, נשאר 1/4 כוס סוכר חום, ו 1/8 כפית מלח בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת שמנת בזרם איטי, מקציפים. חזור לסיר ומבשל, ערבוב עם כף עץ, עד מעילי תערובת בחזרה של כף ואוגר 175°f על מדחום מיידי לקרוא (לא להרתיח).
מיד מסננים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת. מערבבים ברום ורפרפת צ ' יל לפחות 6 שעות.
להקפיא במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, על 2 שעות.
* פודינג רום יכול להיות מקורר עד 24 שעות.* גלידה שומרת 1 שבוע.