גלידת ריבס תות שדה
גלידת ריבס תות שדה היא גלידה ללא גלוטן ו קינוח. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, עוגיות סוכר רול, וניל, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו תות שדה-גלידות ריבס, עוגת גלידה ריבס ללא חלב, ו גלידת תות Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. קו 2 יריעות עוגיות עם נייר קלף בישול.
במחבת 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים ריבס; מבשלים כ 5 דקות או עד מתרכך. מערבבים תותים, סוכר מגורען, תמצית שקדים, וניל ומיץ לימון. מבשלים כ 7 דקות או עד שהתערובת מתחילה להתעבות מעט.
הסר חתיכות של ריבס; להשליך.
יוצקים את החלק הנותר לתוך בלנדר. כיסוי; להתמזג עם פולסים on-and-off עד חלקה. תניח את הרוטב בצד.
בקערה קטנה, לשלב קליפת לימון מגורד וסוכר turbinado.
מפזרים על לוח חיתוך עץ נקי, גדול.
חותכים את הבצק ל 3 חתיכות שוות.
מגלגלים כל חתיכה לתוך סיבוב גדול. לחץ על סיבובי בצק בלימון-סוכר כדי לצפות בצד אחד.
מניחים 2 סיבובי בצק מסוכרים בצד למעלה על 1 גיליון עוגיות; מניחים את הבצק השלישי עגול מסוכר בצד על גיליון עוגיות שני.
אופים 15 עד 20 דקות או עד הבצק מוגדר במרכז. סיבובים מגניבים מעט, על 5 דקות.
באמצעות חותך פיצה, לחתוך כל סיבוב לתוך 6 עד 8 טריזים. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
לגרוף גלידה באופן שווה לתוך 12 קערות קינוח. מעל כל אחד עם רוטב תות-ריבס.
הוסף 2 פלחי עוגיות לימון וסוכר לכל מנה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "