קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

גלידת תפוז תות

גלידת תפוז תות
צריך קינוח צמחוני? גלידת תפוז תות יכולה להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-36 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצים, תמצית ונילן, חצי קרם וחצי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: גלידת תות פליאו, גלידת עוגת גבינה תות, ו עוגיות תות וגלידת שמנת.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו תותים ו -3 / 4 כוס סוכר; מניחים בצד. בסיר כבד, מחממים את חצי וחצי עד 175. בסיר גדול שלבו את הקמח ואת יתרת הסוכר; מערבבים פנימה את החצי וחצי עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הקציפו כמות קטנה מהתערובת החמה לביצים. להחזיר את כל המחבת, לטאטא כל הזמן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה לפחות ל -160 מעלות ומצפה את גב כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסירים מהאש. מצננים במהירות על ידי הנחת מחבת בקערת מי קרח; מערבבים למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים שמנת, מיץ תפוזים,מיץ לימון, וניל ותערובת תות שמורה. לחץ פלסטיק לעטוף על פני השטח של פודינג. מכניסים למקרר למספר שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מילוי גליל של גלידה מקפיא שני שלישים מלא; להקפיא לפי הוראות היצרן. מקררים את התערובת שנותרה עד שהיא מוכנה להקפאה. אפשר להבשיל במקפיא גלידה או להתייצב במקפיא במקרר למשך 2-4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)