גלידת תפוז תות
צריך קינוח צמחוני? גלידת תפוז תות יכולה להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-36 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצים, תמצית ונילן, חצי קרם וחצי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: גלידת תות פליאו, גלידת עוגת גבינה תות, ו עוגיות תות וגלידת שמנת.
הוראות
בקערה קטנה שלבו תותים ו -3 / 4 כוס סוכר; מניחים בצד. בסיר כבד, מחממים את חצי וחצי עד 175. בסיר גדול שלבו את הקמח ואת יתרת הסוכר; מערבבים פנימה את החצי וחצי עד לקבלת תערובת חלקה.
הקציפו כמות קטנה מהתערובת החמה לביצים. להחזיר את כל המחבת, לטאטא כל הזמן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה לפחות ל -160 מעלות ומצפה את גב כף מתכת.
מסירים מהאש. מצננים במהירות על ידי הנחת מחבת בקערת מי קרח; מערבבים למשך 2 דקות.
מערבבים שמנת, מיץ תפוזים,מיץ לימון, וניל ותערובת תות שמורה. לחץ פלסטיק לעטוף על פני השטח של פודינג. מכניסים למקרר למספר שעות או למשך הלילה.
מילוי גליל של גלידה מקפיא שני שלישים מלא; להקפיא לפי הוראות היצרן. מקררים את התערובת שנותרה עד שהיא מוכנה להקפאה. אפשר להבשיל במקפיא גלידה או להתייצב במקפיא במקרר למשך 2-4 שעות לפני ההגשה.