גליל עוגת גלידה מוקה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את גליל עוגת הגלידה של מוצ'אן. מתאים ל-10 ומחירו 37 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 239 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אפיית קקאו, מים, תלתלי שוקולד חצי מתוקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. קיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עוגת גלידה רול קינמון, עוגת שיש אגוזי לוז מוקה עם גנאש שמנת חמוצה מוקה, ו גליל עוגת שוקולד מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים 15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה בנייר שעווה; משמנים את הנייר ומניחים בצד.
בקערה גדולה, היכו ביצים במשך 3 דקות. מוסיפים סוכר בהדרגה; מקציפים 2 דקות או עד שהתערובת הופכת סמיכה וצבע לימון. מקציפים במים וניל.
שלב את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח; מקפלים לתערובת ביצים (הבלילה תהיה דקה).
מורחים באופן שווה לתוך מחבת מוכן.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 10-13 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מגניב במשך 5 דקות.
הפוך עוגה על מגבת מטבח מאובקת בסוכר של 2 כפיות קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מגלגלים עוגה בסגנון ג ' לי-רול מגבת, החל בצד קצר. מצננים לחלוטין על רשת.
לפרוש עוגה; גלידת התפשטות באופן שווה על פני עוגה בתוך 1/2 ב. של קצוות.
הניחו את התפר כלפי מטה על מגש הגשה. להקפיא עד המשרד. רגע לפני ההגשה, אבק עם סוכר הקונדיטורים שנותר.
מקשטים בתלתלי שוקולד אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו גיל"". משקה מועדף לפני הארוחה. חשבו על זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב ""בסגנון איטלקי"". "