גלילי בקר וגלי בצל ירוק יפניים
בשר בקר יפני וגלי בצל ירוק עשוי להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 259 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. אם יש לכם בצל ירוק, שמן צמחי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: לחמניות בקר בגריל עם בצל ירוק רוטב טבילת סויה, עוף יפני-קערת אורז בצל ירוק, ו תפוחי אדמה קלויים בטטה יפנית עם חמאת בצל ירוק.
הוראות
בצל ירוק בלאנש בסיר שלמים מלוחים 45 שניות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
להעביר בצל ירוק מגבות נייר כדי לנקז יבש לטפוח.
חותכים סטייק אגף עם הדגן מחזיק סכין גדולה בזווית 30 מעלות לחיתוך הלוח לפרוסות 12 (1/8 אינץ '-עבה) (1 1/2 עד 2 אינץ ' רחב). מסדרים פרוסות 1 אינץ 'בנפרד על גיליון משומן קל מאוד של נייר קלף או ניילון נצמד, ואז מכסים עם עוד גיליון משומן מאוד קל מאוד של קלף או ניילון נצמד (צד משומן למטה) ופרוסות פאונד עם צד שטוח של מערבל בשר עד על 1/16 אינץ' עבה.
מסדרים 3 פרוסות בקר זה לצד זה על גיליון טרי של ניילון נצמד, חופפים פרוסות מעט כדי ליצור ריבוע 6 אינץ ' עם קצוות קצרים של פרוסות הקרוב אליך.
מפזרים קל ריבוע עם קמצוץ של מלח, ואז להניח 3 בצל ירוק (עם כמה חלקים לבנים בשני הקצוות) על פני פרוסות בסוף הקרוב אליך בחוזקה לגלגל את הבשר סביב בצל ירוק כדי ליצור יומן, באמצעות לעטוף פלסטיק כסיוע. לקשור יומן עם חוט מטבח בקצוות שבו פרוסות בשר חופפות. הפוך 3 לחמניות negimaki יותר באותו אופן.
מערבבים יחד סאקה, מירין, רוטב סויה, וסוכר בקערה קטנה עד שהסוכר מומס.
שים לחמניות בתבנית אפייה קטנה ויוצקים מרינדה עליהם, פונים למעיל. להשרות, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד, מסתובב מדי פעם, 15 דקות.
מחממים מחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם, 1 עד 2 דקות. בעוד מחבת הוא חימום, להרים לחמניות מתוך המרינדה, לתת עודפי לטפטף, ו לטפוח יבש. (שמור מרינדה.)
מוסיפים שמן למחבת, מסתחררים לתחתית המעיל, ואז מבשלים לחמניות, מסתובבים עם מלקחיים, עד משחימים היטב מכל הצדדים, 4 עד 5 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר.
העברת לחמניות לחיתוך הלוח.
מוסיפים מרינדה למחבת ומרתיחים עד סירופ מעט, 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
חותכים ומשליכים מחרוזות, ולאחר מכן לחתוך כל גלגל לרוחב ל 6 פרוסות.
יוצקים רוטב לתוך צלחת הגשה רדודה ולסדר negimaki ברוטב.
* זמין בשווקים אסיה, כמה סופרמרקטים, ו Uwajimaya (800-889-192
* Negimaki יכול להיות מגולגל וקשור (אבל לא במרינדה או מבושל) 4 שעות קדימה ומקורר, עטוף בניילון נצמד.