גלילי קינמון מייפל-אגוז
גלילי קינמון מייפל-אגוז היא ארוחת בוקר שמגישה 12. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -8 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 407 קלוריות . תמורת 82 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קינמון טחון, קיצור, חלב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פשטידות שיבולת שועל של מייפל-אגוז , ריבועי אגוזים קינמון ולחמניות קינמון עם זיגוג מייפל .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים 1-1/2 כוסות קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, מלח ושמרים. בסיר מחממים חלב וקיצור ל-120°-130°.
מוסיפים לתערובת שיבולת השועל; לערבב היטב.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל אחת.
מוסיפים מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק נוקשה. הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים עד להכפלה, כשעה.
מגלגלים ל-16 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן.
שלבו את מרכיבי המילוי; מפזרים מעל הבצק עד למרחק של 1/2 אינץ' מהשוליים.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד ארוך.
מפזרים אגוזים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
שלבו את שאר מרכיבי הציפוי; יוצקים על אגוזים.
מניחים גלילים מעל הציפוי. מכסים ומניחים לתפיחה של 30 דקות.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה. מצננים 5 דקות לפני שהופכים את הלחמניות על רשת.