גנאש שמנת חמוצה
גנאש שמנת חמוצה דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 139 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. 28 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שמנת, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 19%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו עוגיות שמנת חמוצה-מילוי גנאש שוקולד, קאפקייקס וניל + ציפוי גנאש שוקולד שמנת חמוצה, ו עוגת שיש אגוזי לוז מוקה עם גנאש שמנת חמוצה מוקה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים את השוקולד צ ' יפס לתוך קערת זכוכית או מתכת, ומניחים מעל תבנית של מים בקושי רותחים. מערבבים מדי פעם עד להמסה וחלק.
מסירים מהאש ומעבירים את השוקולד לקערה בינונית.
מוסיפים את השמנת החמוצה והווניל; מקציפים בתערובת חשמלית עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. אם תתנו לה להתקרר יותר מדי היא תתייצב, אז הקפיאו את העוגה שלכם כשהיא עדיין נוזלית, או חממו מחדש לפני השימוש.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות רוינארט ברוט רוז פאסלין ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-56 דולר לבקבוק.
![רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)]()
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.