גספאצ'ו צהוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל Gazpacho צהוב. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 80 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם עגבניות בקר, מלפפון, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו צהוב Gazpacho, צהוב Gazpacho, ו צהוב עגבניות Gazpacho (מתכונים דומים).
הוראות
עבודה על קערה גדולה, לסחוט את חצאי העגבניות הצהובים כדי לשחרר את הזרעים ומיצים. שמור את הנוזל.
שלב את העגבניות הצהובות סחוט ומלח במעבד מזון או בלנדר ומחית עד חלקה.
מעבירים לקערה המכילה את עיסת העגבניות ומיץ.
מוסיף את הבצל, שום, ומיץ לימון למעבד מזון או בלנדר ומחית עד חלקה. מסננים את נוזל הבצל לתוך הקערה המכילה את העגבניות.
מוסיף את jalapeo ולערבב היטב. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מגישים את גספצ ' ו צונן, מעוטר בכוסברה, מלפפון, עגבניות חתוכות לקוביות.