קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גספצ'ו

גספצ'ו
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומרק שלם של 30? גספצ'ו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 171 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 105 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם כמון טחון, מלח כשר, פלפל אנגלי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 45 דקות. עם כפית ציון 81%, המנה הזו נהדרת. מתכונים דומים: גספצ'ו עם לובסטר מיין: גספצ' ו קון בוגוונטה, גספצ'ו לבן (גספצ' ו בלאנקו), ו גספצ'ו.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ממלאים סיר של 6 ליטר באמצע הדרך מלא במים, מניחים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הכינו איקס עם סכין קילוף בתחתית העגבניות. זרוק את העגבניות לתוך המים הרותחים במשך 15 שניות, להסיר ולהעביר לאמבט קרח ולאפשר להתקרר עד מסוגל להתמודד, כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
הסר וייבש. קלף, ליבה וזרע את העגבניות. כאשר זורעים את העגבניות, מניחים את הזרעים ואת עיסת לתוך מסננת רשת בסדר להגדיר מעל קערה כדי לתפוס את המיץ. לחץ כמה שיותר מהמיץ ואז הוסף מספיק מיץ עגבניות בבקבוקים כדי להביא את הסכום ל -1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מניחים את העגבניות והמיץ לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מוסיפים את המלפפון, הפלפל, הבצל האדום, הג ' לפנו, שן שום, שמן זית, מיץ ליים, חומץ בלסמי, ווסטרשייר, כמון, מלח ופלפל ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
7
מעבירים 1 1/2 כוסות מהתערובת לבלנדר ומחית למשך 15 עד 20 שניות במהירות גבוהה. מחזירים את התערובת המחית לקערה ומערבבים לאיחוד. מכסים ומקררים במשך 2 שעות ועד לילה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מגישים עם שיפונדה של בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות