קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות16
מגזין

גספצ'ו זברה ירוק חריף

גספצ'ו זברה ירוק חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל Tangy ירוק זברה Gazpacho. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 113 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, עלי נענע, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גספצ'ו זברה ירוק חריף, פריטרים קינואה פריך עם עגבניות צ'אטני עגבניות ירוקות זברה ירוקה ירושה עגבניות, ו גספצ'ו ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, לשלב חצי כל אחד עגבניות ירוקות קצוץ גס, מלפפון ובצל עם אבוקדו, jalapeo, שום, מיץ ליים ו 1 כוס מים קרים פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים תאילנדיםפלפלים תאילנדים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים את המחית לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים את שאריות העגבניות הירוקות הקצוצות בצפיפות, המלפפון והבצל לבלנדר יחד עם 2 כפות נענע, הכוסברה ו-1/4 כוס שמן זית ודופק לפירה עבה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים תאילנדיםפלפלים תאילנדים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את המחית לקערה ומערבבים היטב. מקררים את המרק עד מקורר היטב, על 1 שעה. מתבלים את הגספצ ' ו במלח ופלפל ומצקים אותו לקערות צוננות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מצקתמצקת
5
מקשטים את המרק הקר עם עגבניות טריזים, מלפפון חתוך, עלי נענע טפטוף של שמן זית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות