קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות16
מגזין

גספצ'ו זברה ירוק חריף

גספצ'ו זברה ירוק חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל Tangy ירוק זברה Gazpacho. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 113 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, עלי נענע, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גספצ'ו זברה ירוק חריף, פריטרים קינואה פריך עם עגבניות צ'אטני עגבניות ירוקות זברה ירוקה ירושה עגבניות, ו גספצ'ו ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, לשלב חצי כל אחד עגבניות ירוקות קצוץ גס, מלפפון ובצל עם אבוקדו, jalapeo, שום, מיץ ליים ו 1 כוס מים קרים פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים תאילנדיםפלפלים תאילנדים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים את המחית לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את שאריות העגבניות הירוקות הקצוצות בצפיפות, המלפפון והבצל לבלנדר יחד עם 2 כפות נענע, הכוסברה ו-1/4 כוס שמן זית ודופק לפירה עבה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים תאילנדיםפלפלים תאילנדים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את המחית לקערה ומערבבים היטב. מקררים את המרק עד מקורר היטב, על 1 שעה. מתבלים את הגספצ ' ו במלח ופלפל ומצקים אותו לקערות צוננות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
5
מקשטים את המרק הקר עם עגבניות טריזים, מלפפון חתוך, עלי נענע טפטוף של שמן זית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)