גספצ'ו שמנמן עם שרימפס מוקפץ נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו מלפפון, עגבניות, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו גספצ'ו עבה, גספצ'ו עגבניות עבה, ו גספצ'ו עגבניות-פירות שמנמן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מיץ ירקות, מלח, פלפל אדום טחון, חצי עגבניות אדומות, ושום בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מיץ ירקות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים תערובת עגבניות מחית לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים את העגבניות האדומות שנותרו, 2/3 כוס מלפפון, 1/2 כוס פלפל, 1 כף בזיליקום, ומיץ לימון בבלנדר; תהליך עד חלקה.